Partizan - NEMA Skupštine u sredu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.04.2016.
17:22
Izvor: Sportske.net

Opozicija aktuelnoj upravi Partizana oglasila se u utorak zvaničnim saopštenjem, u kojem potvrđuje odluku da odustane od samostalnog održavanja izborne i vanredne Skupštine, koju je ranija najavljivala za 27. april.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Osim Radne grupe, koja od zimus rukovodi Partizanom, i njihova opozicija je formirala svoju Radnu grupu, na čelu sa Nenadom Bjekovićem.

Ona se danas oglasila zvaničnim saopštenjem, gde se potvrđuje otkazivanje ranije najavljene Skupštine za 27. april, uz poziv aktuelnom rukovodstvu da zajednički organizuju sednicu po okončanju sezone.

Saopštenje opozicione Radne grupe prenosimo u celini.

''Obaveštavamo javnost da su članovi Skupštine FK Partizan koji su ranije zakazali vanrednu i izbornu Skupštinu (ukupno njih 35) oformili Radnu grupu koju sačinjavaju dole potpisani, sa zadatkom da ista pripremi i organizuje vanrednu i izbornu Skupštinu FK Partizan.

Takođe, obaveštavamo javnost da je naša, napred navedena Radna grupa, pozvala neformalne čelnike u FK Partizan da se sastanu radi zajedničke uspešne organizacije postojeće vanredne i izborne Skupštine.

Istovremeno, ovim putem obaveštavamo članove Skupštine FK Partizan, Partizanovu 'crno-belu familiju', kao i celokupnu sportsku javnost, da se vanredna i izborna Skupština FK Partizan koja je zakazana za 27. april, neće održati.

Time želimo da doprinesemo očuvanju mira u FK Partizan i da na ni na koji način ne remetimo takmičarski ciklus, sa posebnim naglaskom na predstojeće finale Kupa Srbije, 11. maja 2016. godine, a koje je od izuzetne važnosti za FK Partizan''
, navodi se u saopštenju Radne grupe u sastavu:

Nenad Bjeković, Duško Jovanović, Dragoljub Vukadinović, Zoran Pašalić, Nenad Vučković, Dragan Veljić, Savo Milošević, Andrija Jokić, Ostoja Mijailović, Momčilo Vukotić, Vladica Kovačević, Mustafa Hasanagić, Zvonko Varga, Mitar Nikolić i Mile Jovičić
.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shampi po manjini!
Tuesday, 26.04.2016
17:36

vidim poznata imena kao vukadinovic i jovicic tu znaci nista novo samo se recikliraju iste face svaki put!