Partizan nema problem sa Drinčićem!

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.09.2014.
10:21
Izvor: Sportske.net

Dosta se ovih dana u medijima govori o Drinčićevom napuštanju reprezentacije Crne Gore i razlozima takvog postupka veziste Partizana, ali u Humskoj tvrde da to sa njima nema nikakve veze, niti će sve to uticati na njegove partije u nastavku sezone.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Nikola Drinčić će, bez obzira na sve, i dalje biti Partizanova velika uzdanica u veznom redu!

To je, u najkraćem, poruka koju je posle razgovora sa iskusnim fudbalerom, preneo trener Partizana Marko Nikolić.

Drinčićeva uloga u nastavku sezone biće još značajnija, s obzirom da narednih meseci na sredini neće imati pomoć pouzdanog Darka Brašanca, koji je pre nekoliko dana doživeo povredu u dresu mlade reprezentacije Srbije i još uvek se nalazi u bolnici u Peskari.

Podsetimo, Drinčić je posle plasmana Partizana u Ligu Evrope, u finišu letnjeg prelaznog roka, bio na pragu odlaska iz Humsne u Makabi Haifu, ali se taj transfer izjalovio.

U međuvremenu se desio i taj incident u reprezentaciji Crne Gore i velika nervoza koju je, prema rečima selektora ''Sokolova'' Branka Brnovića, pokazivao fudbaler Partizana, pa se navijači pitaju koliko će to sada uticati na Drinčićeve partije u redovima vicešampiona Srbije. Pre svega u Ligi Evrope, koja počinje za nedelju dana.

Šef struke crno-belih Marko Nikolić stišava strasti i u izjavi za ''Sport'' uverava da nikakvih problema neće biti i da ćemo na terenu ponovo gledati ''onog starog'' Drinčića.

''To je nešto njihovo, ne dotiče se Partizana. Razgovarao sam sa njim, ali nam to nije bila tema nijednog momenta, već samo klub i izazovi pred nama.

Drinčić će biti onakav na kakvog su navijači navikli svih ovih meseci. Posvećen je treningu, raspoložen, proslavio je i rođendan. Dakle, ne postoji nijedan jedini problem'',
naglašava trener Partizana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke