Partizan neefikasan - Remi sa Rubinom

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 06.07.2014.
19:35
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Vicešampion Srbije remizirao je bez golova sa Rubinom iz Kazanja u trećem kontrolnom susretu igranom u sklopu priprema na Pohorju.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana upisali su u nedelju prvi remi u kontrolnim mečevima koje su do sada odigrali tokom priprema u Sloveniji. Nakon trijumfa nad Šturmom i poraza od Petrolula, crno-beli su danas odigrali 0:0 sa Rubinom iz Kazanja.

Početak utakmice obeležila je bolja igra ruskog sastava koji je već posle dva minuta propustio odlučnu priliku da dođe do vođstva. Livaja je stigao sa loptom do ivice kaznenog prostora ali je onda gađao tik pored stative.

Svoju prvu priliku na meču fudbaleri Partizana stovrili su iz akcije u 18. minutu koju su izveli Pantić, Lazović i Brašanac. Potonji je uputio udarac ali je lopta završila tik iznad prečke.

Nova opasnost pred golom vicešampiona Srbije usledila je u 20. minutu. Eduardo je gađao iz slobodnog udarca ali je Lukač krajnjim naporom loptu poslao na stativu a onda je posle kornera još jednom odbranio udarac Portnjagina.

Sredinom prvog poluvremena Partizan je preuzeo kontrolu nad igrom a Marko Nikolić imao je priliku da vidi kako njegovi igrači igraju prelepu igru pasova koja je nažalost ostala nekonkretizovana barem jednim pogotkom.

Drugi deo mela doneo je ravnopravnu igru a ponovo je Rubin prvi pripretio. Danas sjajni Lukač sprečio je Ruse da stignu do prednosti u 56. minutu a tri minuta kasnije Brašanac ponovo biza zaustavljen u situaciji kada je trebalo da ugura loptu u mrežu.

Do 75. minuta obe ekipe pokušale su udarcima sa distance da stignu do vođstva a potom je usledio i period nešto mirnije igre koja je meč odvela ka remiju bez pogodaka.

Crno-beli su današnji meč odigrali u sastavu koji bi trebalo da predstavlja projekciju onoga sa čim će Marko Nikolić početi takmičenje u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Partizan: Lukač, Vulićević, Trajković, Stanković, Petrović, Drinčić, Brašanac, Pantić, Grbić (od 76' Ninković), Škuletić i Lazović (od 76' Luka).

Klupa: Živković Živko, Luka,  Ostojić, Fofana, Stevanović, Ilić, Ninković, Gulan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke