Partizan ''ne sme'' da primi tri gola?

Autor: Beta Beta
subota 21.02.2015.
18:53
Izvor: Beta

U Humskoj razočarani premijernim nastupom i jedva osvojenim bodom protiv Voždovca. Slabosti u odbrani nikako da se iskorene...

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Pomoćni trener Partizana Zvonko Varga rekao je danas da je razočaran nerešenim rezultatom protiv Voždovca, kao i da njegov tim ne sme da prima tri gola po utakmici.

"Utakmica je bila dobra, ali ne i za nas. Neverovatno. Igrali smo neodgovorno, mlako u odbrani i u defanzivnim zadacima. Ne sme Partizan da primi tri gola, pogotovo kod kuće. To nas je koštalo dva boda", rekao je Varga za televiziju Arena posle meča.

Partizan je danas odigrao 3:3 s Voždovcem u 16. kolu Super lige, prvom posle zimske pauze. Crno-beli su vodili 2:1, ali su i gubili 2:3.

"Nismo stvarno ovo očekivali. U jednom trenutku je bilo dobro, uspeli smo da se povratimo, ali kao da nas je prevario taj drugi gol. Prepustili smo kontre protivniku, nismo se dobro branili. Ne sme to da se dešava, razočaran sam, svi mi smo razočarani smo. Sledeću utakmicu ćemo morati da igramo odgovornije", rekao je Varga.

On je vodio utakmicu umesto prvog trenera Marka Nikolića, koji odslužuje suspenziju od tri meseca zbog nesportskog ponašanja. Varga je kazao da je važnije da tim pobedjuje makar minimalnim rezultatom umesto da igra atraktivne mečeve.

"Bolje je pobediti više puta sa po 1:0 i imati devet ili 12 bodova, nego igrati 3:3, odnosno davati golove i lako ih primati. Radićemo sigurno na defanzivi, pošto je to danas bilo vrlo, vrlo loše", rekao je Varga.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke