Partizan ne brine zbog Volkova, tu je valjevski 'Đordi Alba'!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 29.01.2015.
15:16
Izvor: Sportske.net

U slučaju da Vladimir Volkov napusti Partizan, Marko Nikolić će na svom raspolaganju imati fudbalera koga porede sa igračem Barselone.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kao po navici, iz Partizana svako malo u prvi plan izleti novo, neafirmisano ime talenovanog fudbalera na koga se trener prvog tima u potpunosti može osloniti kada je izvršavanje zadataka u pitanju.

Poslednji u nizu je Nemanja Petrović.

Ovaj fudbaler je u konkurenciji za tim poslednjih godinu dana, vrednim i napornim radom je uspeo da se izbori za mesto pokraj leve aut linije. Uspeo je u isto vreme i da se izbori za mesto u mladoj reprezentaciji Srbije, sa kojom će u junu nastupiti na Evropskom prvenstvu.

Ako Volkov ode, navijači ne treba da brinu, valjevski Alba vredno radi na pripremama kako bi bio maksimalno spreman za izazove koji očekuju njegovu ekipu.

„Sve pripreme su teške, noge nas još uvek ne slušaju, jer je uvek u prvom delu priprema teže, dok je u drugom delu više akcenat na utakmicama. Ovde je mnogo bolje za pripreme nego u Beogradu, lepo je vreme i odlični tereni, pa možemo da se spremamo za ono što nam predstoji, a to je odbrana jesenje titule, ponajpre, kao i nastup na Evropskom prvenstvu za mlade reprezentacije.“, istakao je mladi Petrović.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vijuga
Thursday, 29.01.2015
16:42

Ne znam da li decko ima neku manu koja se odmah ne vidi ali ono sto je pokazao (uglavnom u napadu ) je najbolji centarsut u Partizanu otkako nema Lomica!

avatar
brat
Thursday, 29.01.2015
17:14

mana mu je odbrana, jer pored nnjega prolaze kao da ga nema

avatar
Realan
Thursday, 29.01.2015
21:31

Ima jednu manu.Odbrambeni je igrac, a ne zna da igra odbranu :D