Partizan nastavlja poteru - Ko će napasti Čukarički? (16.30)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 11.12.2016.
11:38
Izvor: Sportske.net

Poslednja utakmica pretposlednjeg kola jesenjeg dela sezone u domaćem šampionatu igra se na Banovom Brdu gde će Partizan pokušati da nastavi seriju i zadrži korak za vodećom Crvenom zvezdom.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Tačka na pretposlednje kolo jesenjeg dela sezone u domaćem fudbalskom šampionatu biće stavljena večeras na Banovom Brdu gde će snage odmeriti ekipe Čukaričkog i Partizana.

Okršaji ova dva tima u prethodne dve sezone nosili su epitete derbija, ali se zbog nešto slabijih rezultata "Brđana" ove jeseni Partizan smatra favoritom na večerašnjem susretu.

Partizan je u domaćem šampionatu nanizao trinaest mečeva bez poraza, a pritom je samo dva puta odigrao nerešeno, dok se Čukarički još uvek oporavlja od očajnog otvaranja sezone pa večerašnju utakmicu dočekuje kao dvanaestoplasirana ekipa na superligaškoj tabeli.

Nakon poraza Vojvodine u Ivanjici i trijumfa Crvene zvezde nad Radničkim iz Niša ekipa Marka Nikolića ima zadatak da osvoji nova tri boda i tako zadrži korak za "večitim" rivalom a stekne tri boda prednosti u odnosu na novosadske crveno-bele koji su ih u prethodnom periodu pratili u stopu.

Obe ekipe imaće manjih kadrovskih problema za večerašnju utakmicu pošto Gordan Petrić ne može da računa na Docića i Ožegovića, dok će Marko Nikolić morati da pronađe alternativu za Alena Stevanovića.

Prvi međusobni susret dva tima u Humskoj pripao je Partizanu, a strelac jedinog gola na utakmici bio je Valeri Božinov koji će sasvim sigurno početi i večerašnji meč.

Statistika kaže da je Čukarički samo jednom savladao Partizan na Banovom Brdu, dok su crno-beli dobili 14 mečeva, a tri puta je bilo nerešeno.

Utakmicu na stadionu u ulici Beogradskog Bataljona 25 sudiće najbolji srpski arbitar Milorad Mažić, a očekujemo da treneri izvedu sledeće sastave.

Čukarički: Petrić, Bulatović, Pjasentin, Lagator, Živković, Tomić, Srnić, Regan, Kajević, Jevtić, Fofana;

Partizan: Kljajić, Vulićević, Balažic, Milenković, Miletić, Janković, Jevtović, Everton, Leonardo, Đurđević, Božinov;

Početak meča zakazan je za 16.30 uz direktan prenos na prvom kanalu TV Arena sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nebitan_Lik
Sunday, 11.12.2016
16:28

Hajmo Cukaricki opet da odmoris prvu postavu kao na JNA kada se igralo

avatar
Budimo.ljudi
Sunday, 11.12.2016
15:50

Kad pogledam sastav, uopšte mi ne bude jasno kako beležimo ovakve rezultate. Realno, Everton, Leonardo i Đurđević sami nose sve. Mali Milenković isto dopronosi i jedini je siguran u odbrani. Bez Lea ne bi znali gol da damo

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Sunday, 11.12.2016
14:54

Povratak Saranova bi bio idealno resenje, branice kao i Kljajic,ali bez para, on voli Partizan i igra za crno bele boje.

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Monday, 12.12.2016
10:03

Saranov je za Kljajica Buffon.

avatar
Povratak kralja #47
Sunday, 11.12.2016
14:31

Nisam siguran da će biti baš ovaj sastav jer ne vidim nijedan razlog da Balažic igra pre Ostojića, a nadam se da Božinov neće biti ni među 18 jer to ne zaslužuje nikako, a tek ne da igra pre Đurđića, Vlahovića, Jovanovića pa i Mihajlovića koji može da igra i u špicu. Jevtović je dobro odigrao poslednje dve utakmice ali Marjanović i Radin zaslužuju da igraju pre njega ali i da budu među 18 pre Kosovića jer su kvalitetniji od njih dvojice. Menjati golmana uvek nosi određeni rizik, istrpeo bih Kljajića još ove dve utakmice i prodaja ili raskid ugovora.

avatar
Sunday, 11.12.2016
13:31

ZASTO BOZINOV ? DOKLE BOZINOV ? CEMU BOZINOV ? HOCE LI IKO ODGOVORII U CEMU JE STVAR SA TIM COVEKOM ? DOKLE NIKOLICU VISE SA BOZINOVIM BRATE MOJ CELAVI ? PA NEMOJTE VISE MOLIM VAS DOSTA SA TIM BOZINOVIM MUKA MI JE ...

avatar
grobar_swiss
Sunday, 11.12.2016
15:04

realno za nasu ligu nam bolji i ne treba.. i da daje gol na svakoj trecoj utakmici.. super je to .. sta nas boli patka :D

avatar
Sunday, 11.12.2016
16:57

Zaduzio je upravu preuzimanjem odgovornosti za majice, sigurno je da su odustali od potrage za nekim iole pristojnim (i prikladnim) klubom za njega jer od toga nema vajde...

avatar
Sunday, 11.12.2016
13:14

A i ta dva remija protiv Radnickog i Vojvodine su posledica tog proteziranja i forsiranja...

avatar
Sunday, 11.12.2016
12:45

Cetiri invalida i dalje u timu, cetiri jahaca apokalipse!!! Na stranu ona dva kiksa na pocetku drugog Nikolicevog mandata (protiv Spartaka mi nismo blistali, ali sudija nas je pokrao dok smo bili rasfraljeni od strane Vose pa mozemo da budemo zadovoljni sto je bilo samo 1:3, jedan cist gol im tad nije bio priznat) , Nikolic kao da priziva neuspeh forsiranjem tih neznalica cije stavljanje u tim i igranje svi kritikuju iz kola u kolo, majku mu staru da mu majku staru, nemoguce je da toliko nas gresi kad to pise i negoduje u tom pravcu i smislu! Sad jos samo ostaje da vidimo ko (ne)ce biti na klupi iako znam da ni tu ne mogu da ocekujem neka (pre)velika iznenadjenja...