Partizan našao Vuletovog naslednika!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 09.12.2016.
17:23
Izvor: Sportske.net

Sportski sektor fudbalskog kluba Partizan aktivno radi na pripremi predstojećeg prelaznog roka, a jedno od gorućih pitanja jeste i ono vezano za poziciju desnog beka.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Predstojeća transfer pijaca ne bi trebalo da bude tako atraktivna u Humskoj, kako je to umeo da bude slučaj pre šest meseci ili godinu dana, ali to ne znači da sportski sektor ne priprema teren zimski prelazni rok.

Jedan deo posla već je obavljen angažovanjem Leandrea Tavambe, dok će u predstojećem periodu crno-beli pokušati da pronađu dovoljno dobra rešenja u zadnjoj liniji.

Poznato je da Gregoru Balažicu na kraju godine ističe ugovor, a u poslednjih šest meseci ugovora ulazi i Miroslav Vulićević. Zbog toga je aktuelno pitanje angažovanja štopera i desnog beka.

Kako je već sportski direktor Partizana Ivica Iliev naglasio, tražiće se "top pojačanje" na poziciji štopera, dok su neki mediji spekulisali da će se pozicija desnog beka popunjavati vraćanjem Ivana Bandalovskog u Humsku.

Sve su prilike, ipak, da od povratka Ivana Bandalovskog neće biti ništa, o čemu svedoči i poslednja informacija izvora bliskih Partizanu.

Načelni plan stručnog štaba na čelu sa Markom Nikolićem jeste da se na zimske pripreme povede omladinac crno-belih Luka Cucin (18) kako bi lagano počeo da se navikava na prvotimske obaveze.

Radi se o fudbaleru rođenom 24. novembra 1998. godine koji pokriva poziciju desnog beka i koji bi u perspektivi trebalo da nasledi Miroslava Vulićevića kraj desne aut linije.

To znači da Partizan ne planira da angažuje novog desnog beka u zimskom prelaznom roku i takva odluka će ostati na snazi ukoliko Miroslav Vulićević ne nepusti Humsku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lazar Grobar
Friday, 09.12.2016
18:44

Tako i treba,tako je bilo i sa Blekijem,a nekoliko meseci posle ga žele Juve i Njukastl. Treba i repki desni bek,nemamo ni u mladoj repki dobrog desnog beka.

avatar
Paul Dokic
Friday, 09.12.2016
21:15
avatar
Колатерална Штета
Friday, 09.12.2016
23:35

Gajic je veliki talenat, slabo igra ove sezone, nadam se da ce poceti vise...

avatar
Friday, 09.12.2016
18:27

Samo sam se molio da to ne bude Branislav Milosevic, veoma sam zadovoljan:-D

avatar
paok
Friday, 09.12.2016
19:00

Mozda je mali i dobar, bolje i on nego neki polovnjak.

avatar
Колатерална Штета
Friday, 09.12.2016
23:35

ja da nije Miljkovic :D

avatar
Friday, 09.12.2016
19:16

Slazem se, ali tesko (citaj: nemoguce) da ce nam on odmah biti prva opcija...