Partizan našao generalnog sponzora!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.03.2015.
13:47
Izvor: Sportske.net

Aktuelna Uprava fudbalskog kluba Partizan napravila je korak na koji se čekalo pune četiri godine. Vicešampion Srbije u četvrtak je dobio novog generalnog sponzora.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Najtrofejniji klub samostalne Srbije u četvrtak je okončao pregovore sa potencijalnim generalnim sponzorom i obavestio medije da će od 15 časova biti prezentovani detalji postignutog dogovora.

Kako "Sport" saznaje, radi se o kompaniji Telekom Srbija koja će u narednom periodu preuzeti ulogu generalnog sponzora FK Partizan.

Pregovore sa kompanijom Telekom Srbija obavili su predstavnici Uprave FK Partizan i marketing služba koja je neretko bila na udaru javnosti ni ovoga puta nema nikakve veze sa bitnom stavkom koja se tiče sponzorstva.

Partizan je poslednjeg generalnog sponzora imao u sezoni 2010/2011 kada je Javno preduzeće Elektroprivreda Srbije imalo svoj logo na dresu šampiona Srbije koji je te sezone igrao grupnu fazu Lige šampiona.

Detalji ugovora koji je FK Partizan potpisao sa kompanijom Telekom Srbija biće obelodanjeni kasnije danas ali nema sumnje da je ovakvim potezom nova Uprava napravila još jedan bitan korak ka konsolidaciji kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke