Partizan - Napadač je već tu, još samo da ga crno-beli zadrže...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 16.06.2016.
09:20
Izvor: Sportske.net, Sport

Nema odmora u Humskoj, do kraja nedelje treba da se reši bar još jedno od dva goruća pitanja u prelaznom roku.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Partizan je od juče jači i za Miroslava Radovića i Marka Jankovića, ali kako smo već izvestili, to nije sve kada su u pitanju pojačanja crno-belih ovoga leta.

Sledeće ''mete'' su novi napadač i štoper, a to bi trebalo da budu Nikola Đurđić i Dušan Cvetinović.

Što se tiče Đurđića, njega od Humske deli suma od 50.000 evra, oko čega ljudi iz Humske još pregovaraju sa Nemcima.

Još uvek aktuelni fudbaler Augsburga se oglasio tim povodom u izjavi za današnji ''Sport'' i potvrdio da do kraja nedelje očekuje konačan rasplet, pogotovo što se već nalazi u Beogradu.

U suprotnom...

''U nedelju idem u Nemačku, jer u pčonedeljak počinju pripreme za narednu sezonu i obavezan sam da se javim pošto imam važeći ugovor sa Augsburgom'', izjavio je Đurđić.

Da se samo on pita, crno-beli dres bi već obukao.

''Moj stav je da želim da dođem u Partizan i to sam i rekao ljudima iz kluba. Naravno, ne zavisi sve od mene, već i od dogovora Partizana sa ljudima iz Augsburga. Ako se nešto konkretno dogodi do nedelje, onda ću ostati u Beogradu''
, zaključio je Đurđić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

30 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Iggy+Revolt
Thursday, 16.06.2016
14:57

Sale, Mire i Dzoni imaju zajedno ravno 100 godina. Kakva kombinacija brale hahahahahaha :D

avatar
Grobar977
Thursday, 16.06.2016
11:48

Ovako, Iliev otpocetka prelaznog roka tj. od kraja sezone najavljuje 3 stranca(dva spica i desetku) i od te famozne 10ke sta bi? Covek je lagao ili je propalo pa nam je dobar i Radovic?!? Radovic je klasa ali nije plejmejker zasigurno. Cujem na konferenciji juce kaze sa jednim spicem i stoperom zavrsavamo kaze Iliev. Izvini bombasu tako se jedad sportski direktor ne ponasa i ne lupeta. Imao sam strpljenja ali vise ga nemam. Doveo si ove SL igrace za rotaciju ajde kao okej, onda dovodis Marka Jankovica pa kao mlad i to istrpimo. I sad vrhunac, umesto da kaze mi dovodimo dva spica i Bozinova cemo da prodamo on kaze dovodimo jednog. Da sam ja novinar pitao bih ga, Direktore najavili ste desetku koja odavno nije kvalitetom odskakala gde je ona? Gde su dva spica stranca koja ste najavljivali? Da li ste uopste pregovarali? I ako ste znali da ne mozete da ih dovedete zasto ste nas lagali? Potpuno nesposobnost da ne mogu da dovedu Djurdjica koji je decko 4,5 puta smanjio platu da bi dosao a oni se oko 50.000e cenkaju. Potpuno sam razocaran i ne mogu da razumem da niko od novinara nema malo hrabrosti da postavi ovakva pitanja? Direktore svako moze da dovedeo ove SL igrace, slobodnog Radovica(uzgred ima 32.godine) i mladog Marka Jankovica(decko ima veliki potencijal) koji je odigrao 10utakmica u Mariboru! Nama trebaju kako je i sam Ivan Tomic rekao igraci spremni odmah da igraju! Gde su ti igraci? Uopste nisam zadovoljan, a ni verujem ni da su ostali grobari....

avatar
magister
Thursday, 16.06.2016
10:03

Đurđić deluje zaista dobro i sa njim bismo već imali sasvim dobar spisak. Nisam navijač tog Cvetinovića, voleo bih da me prijatno iznenadi. Normalno mi je da pregovara i da se uloži trud da se igrač dobije za što manju cenu. Pretpostavljam da prodaje neće biti do završetka kvalifikacija, pa možda ni posle, do kraja jeseni. Zato bi bilo dobro sa Brašancem produžiti ugovor. Ako odigramo kako se nadamo, svi ti igrači koje bismo prodavali imaće i duplu cenu u sledećem prelaznom roku.

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Thursday, 16.06.2016
10:34

Ne zaboravi da imamo obavezu placanja penala, samo DB moze za toliko da bude prodat, a definitivno je zasluzio da ode preko, jos kako se oseti i primeti njegov pad forme u poslednjih devet-deset meseci, mozda i blaga ili malo veca nezainteresovanost.

avatar
magister
Thursday, 16.06.2016
17:21

Preciznije u vezi sa Zahavijem: u pravu se to rešava tako da, kad neko prihvati klauzulu koja je nemoguća, a to se dogodilo u ovom slučaju, klauzula je predviđala da Partizan učini nešto što nije bilo u njegovoj moći, ta klauzula biva ništava, ne i ceo ugovor. Tada bi arbitraža, s obzirom da se u toj klauzuli nalazio interes Zahavija, koji je dao novac, pokušala da uspostavi ekvivalent, odnosno da Zahavi dobije neki ekvivalent za ono što je dao, a to je, verovatno, vraćanje dobijenog sa kamatom, sa verovatno ne malom kamatom, ali mnogo povoljnije nego predviđeni penali, jer verovatno je najveća dozvoljena - kamata za dug po karticama - oko 25% na godišnjem nivou, što bi dovelo do ukupnih 1, 5, 25% i koliko je još bilo preko godinu dana do vraćanja duga, oko 2m. Mislim da je to realna situacija ili neki drugi dogovor, kompenzacija, sa Zahavijem. Jer on ima interes da se dogovori s Partizanom, a ne da ulazi u rat.

avatar
magister
Thursday, 16.06.2016
16:32

Što se tiče DB, u pravu si, igra znatno slabije posle povrede. Može tu da bude i zasićenosti, možda tu ima i malo poremećenih odnosa (sećaš se Saletovog komentara posle ispadanja od Augsburga). Treba ga pustiti, ali mislim da je i njemu interes da dobije bolji ugovor, a da je za to najbolja šansa igranje u LE. Znači, produženje ugovora moglo bi imati klauzulu koja zadovoljava obe strane, a praktično bi to bilo produženje koje bi se okončalo transferom u januaru.

avatar
magister
Thursday, 16.06.2016
16:29

Odavno sam ovde pisao u vezi sa penalima, a pravnik sam. Ako je sve tačno što je navođeno u medijima, onda je klauzula o penalima ništavna, jer se od Partizana tražilo da uradi nešto što nije bilo u njegovoj moći. Znači, nije Partizan odbio da izvrši tu obavezu, već je igrač iskoristio svoje pravo, a Partizan nije uspeo da ga prisili na suprotno. Siguran sam da bi na svakom sudu to tako bilo presuđeno. Normalno je bilo da se ta stvar raspravi sa Zahavijem čim se videlo da ne može da se izvrši obavez. Umesto penala, treba vratiti dobijen novac sa sve nekom kamatom, a kamata treba da bude dogovorena u pregovorima. A ako budemo ćutali i pravili se ludi, platićemo više. A ako je tu interes i nekih članova uprave, oni će insistirati da se plati sve, sa penalima. Eto, to je sve.

avatar
Iggy+Revolt
Thursday, 16.06.2016
14:59

Ne morate penale da placate, mozete da ne platite. Mogu ja, kao legenda partizana da uletim neke pare :D

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 16.06.2016
13:35

Bolje Simić bez obštećenja da dođe.

avatar
Thursday, 16.06.2016
09:44

Odlicno !!! :D Jaki smo ko crna zemlja !!!

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Thursday, 16.06.2016
09:31

Opstrukcija: Dan sezdeset i peti. Moramo stopera, desetku i dva napadaca da dovedemo!

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Thursday, 16.06.2016
09:24

Ne mogu da verujem da se ovoliko patimo oko svakog pojacanja, zbog cega u Partizanovom slucaju to uvek moraju da budu najteze porodjajne muke?!

avatar
_Goran_
Thursday, 16.06.2016
09:47

Zato sto nece da daju pare...

avatar
odjava
Thursday, 16.06.2016
22:08

pa zasto ne uzmu iz omladinaca . ima strasnih napadaca.

avatar
Isnogood
Thursday, 16.06.2016
11:10

Svaki tim vodi duge pregovore, jedino sto nasi timovi izlaze pred novinare cim pocnu pregovori i onda stalno neke nebitne izjave davaju. Zato nama deluje da to izgleda predugo. Kako bi bilo tek da uprava Juventusa stalno ima nesto da izjavi za transfer Morate...

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Thursday, 16.06.2016
10:05

Znam, ali ne mora tako da bude...