Partizan - ''najveći klub na Balkanu''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.02.2015.
12:08
Izvor: Sportske.net, SOS Kanal

Novi štoper Partizana Gregor Balažic zadovoljan je prvim radnim danima u novom klubu, uveren takođe da će sa Partizanom na jesen igrati ako ne u Ligi šampiona, ono bar u Ligi Evrope.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Partizan je dugo tražio rešenje na poziciji štopera, vagalo se između Nemanje Tubića i Gregora Balažica, da bi na kraju izbor pao na slovenačkog internacionalca.

Balažic je već imao debitantski nastup u dresu Partizana, odigrao je 60 minuta protiv Anžija i zaslužio javne pohvale od strane trenera Marka Nikolića.

Sve to je ujedno razlog da i sam bude zadovoljan svojim prvim danima u novom klubu. U izjavi SOS kanalu, Balažic je tokom priprema u Beleku izrazio uverenje da je napravio pravi izbor u zimskom prelaznom roku.

''Zadovoljan sam, vidim da se radi jako dobro, da je ekipa kvalitetna, mada je Danko otišao. Ako treba to da se ispravi, možda i još neko drugi dođe... Odranije znam Ilića, Grbića takođe poznajem, pričamo istim jezikom, pa nema nikakvih problema.

Znam da je Partizan najveći klub na Balkanu, imaju odličnu omladinsku školu, dobro igraju u Evropi. Znam da sam bio i želja i trenera, tako da nisam nešto čekao, pregovarao sa drugima. Shvatio sam da je to prava stvar i želim da Partizanu uzvratim na ukazanom poverenju''
, istakao je Balažic.

Za razliku od svog prethodnog kluba, Balažic će ovog puta morati da se suoči sa mnogo većim očekivanjima, kako od ljudi u klubu, tako i od strane brojnih navijača. On tvrdi da ga to ne plaši, ali su mu smetali novinski napisi, kako je navodno od Partizana tražio ''dosta novca''.

''Po medijima se sve piše, ne znam odakle im da sam tražio veliki novac. Ja želim da igram u velikom klubu, u Evropi i nadam se da ćemo ući u neku od grupnih faza na evro-sceni. Dosad sam bio u manjem klubu, tamo se ne igra baš uvek na pobedu, više smo se borili za opstanak'', podseća Balažic, između ostalog, u izjavi SOS kanalu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Tuesday, 10.02.2015
13:28
avatar
Realan
Tuesday, 10.02.2015
13:51

Jesmo najveci, ali juce :D Da je dosao u Dinamo,Maribor,zvezdu pricao bi da su oni najveci.Po meni su Maribor i Dinamo trenutno veci zbog bolje organizacije i rezultata u Evropi poslednjih godina.Mogli bi ove sezone da popravimo utisak sto se Evrope tice.

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Wednesday, 11.02.2015
01:21

Ne mislim samo na tu osvojenu LS i bez toga Zvezda ima bgatije vitrine od bilo kog kluba bivse Jugoslavije a bogami i na Balkanu, doduse bez veceg uspeha vec 20 godina ali tradicija se gleda od 1945.

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Tuesday, 10.02.2015
19:49

Pa zar nije Sarajevo najveci klub na Balkanu ili bar oni tako kazu? Hahahhah salu na stranu mislim da su na Balkanu najveci grcki klubovi, Zvezda ima najvecu tradiciju ali se sada raspada, a na prostoru bivse jugoslavije mislim da najbolje stoji Dinamo a bogami ni Maribor ni Rijeka ne stoje lose.... Nazalost ali srpski fudbal je pao na najnize grane....

avatar
Realan
Tuesday, 10.02.2015
17:39

Mozda ako gledas proslost i zivis u istoj.Mi smo daleko od najveceg kluba na Balkanu,a pogotovo komsinica.Nazalost Dinamo je vec godinama, a evo i Maribor mu se prikljucuje samo mi stagniramo.proslost ne gledam.Govorim o skorijem vremenu.

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Tuesday, 10.02.2015
16:53

Najbolje sad da su Maribor i Dinamo veci klubovi od nas, ne zezaj:-) Za njih smo i mi i komsinica Real i Barselona, uvek bilo i ostace tako.