Partizan - Na pobedu u Razgradu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.07.2014.
10:19
Izvor: Sportske.net

Ekspedicija Partizana otputovala je u Razgrad, gde je očekuje prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv dobro poznatog rivala, bugarskog Ludogoreca.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Od prošlog leta, ime Ludogoreca izaziva nelagodu među navijačima Partizana, s obzirom da je bugarski šampion tada u oba meča bio bolji od kluba iz Humske (2-1 u razgradu i 1-0 u Beogradu), a sve je kulminiralo i onim mučnim scenama posle revanša u Beogradu, kada je Marku Šćepoviću skinuta kapitenska traka...

Uspomene, dakle, nisu lepe, ali sve ovo bi moglo, i moralo, da dodatno motiviše ekipu Marka Nikolića da u sredu od 20 časova u Razgradu konačno nađe pravi recept za igru protiv Ludogoreca.

Bugari u poslednjih nekoliko mečeva ne znaju za pobedu, što svakako može da brine njihovog trenera Stojča Stojeva, kao i problemi sa povredama pojedinih igrača iz defanzivne linije tima.

Ni Partizan nije bez problema, Danilo Pantić je izgubljen za ovaj dvomeč, zbog povrede koju je zaradio na EP za omladince u Mađarskoj, i to baš protiv  selekcije Bugarske.

Ali, bez obzira na njegov izostanak, utisak je da Partizan ipak ima kvalitet da se na pravi način suprotstavi bugarskom šampionu i svi verujemo da će to i doći do punog izražaja već u prvoj utakmici u Razgradu.

Optimista je i iskusni napadač Petar Škuletić, od koga se očekuju golovi, a u izjavi ''Sportu'' pred put u Bugarsku, on je otkrio i kojim bi rezultatom lično bio zadovoljan u sutrašnjoj utakmici.

''Pobeda od 1-0 bi bila prava mera, jer bismo bili u prednosti, a uz to i sačuvali našu mrežu'', jasan je Škuletić.

S obzirom da je Partizan ostao jedini srpski predstavnik u evropskim takmičenjima ovog leta, uspeh crno-belih u ovom dvomeču bi mnogo značio i srpskom fudbalu zbog famoznih koeficijenata, koji su iz godine u godinu sve manji...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke