Partizan na novom ispitu - Kako zadržati Šaponjića?

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.02.2015.
18:04
Izvor: Sportske.net

Predstojeći, prolećni deo superligaške sezone, biće ujedno i prilika da talentovani napadač Partizana Ivan Šaponjić dobije značajniju minutažu u crno-belom dresu, što je postalo izvesno posle odlazaka Danka Lazovića i Petra Škuletića. Istovremeno, interes

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Sedamnaestogodišnji napadač, koji je pažnju na sebe skrenuo još u kadetskoj reprezentaciji Srbije, gde je sjajno sarađivao sa Zvezdinim ''biserom'' Lukom Jovićem, na proleće će imati značajnu ulogu u prvom timu Partizana.

Posle odlazaka Lazovića, Škuletića, a pre njih i Fofane, aktuelni sastav Partizana sada ima samo dvojicu klasičnih napadača, oporavljenog Nemanju Kojića i pomenutog tinejdžera Ivana Šaponjića.

Zbog toga je jasno da će trener crno-belih Marko Nikolić, hteo ne hteo, morati da Šaponjića ubaci ''u vatru'', a sudeći prema najnovijim pisanjima belgijskih medija, njegove partije u Partizanu će biti pomno praćene od strane Anderlehtovih skauta.

Kako se spekulisalo i u ovdašnjim medijima, Ivana Šaponjića mnogi već vide kao naslednika Aleksandra Mitrovića u ekipi Anderlehta i ukoliko se na leto dogodi da popularni Mitar ode u neku jaču ligu, nema sumnje da će čelnici belgijskog šampiona krenuti u ''ofanzivu'' na Šaponjića, pogotovo ako mladi napadač opravda poverenje trenera Nikolića.

Naravno, za očekivati je i da Anderleht do leta dobije još konkurenata sa Zapada, pa su veliki izgledi da će uprava Partizana ponovo biti na teškim iskušenjima da li prodavati tako mladog igrača, ili pokušavati da se Šaponjić zadrži nešto duže u Humskoj.

Do sada je ova druga opcija, kad su slični slučajevi u pitanju, bila gotovo neostvariva kad se pojavi iole unosnija ponuda iz inostranstva...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Tuesday, 17.02.2015
19:05

Stvarno sam razmisljao na koga me najvise podseca, kombinacija je Drogbe i Toresa:-D

avatar
Cipiripi-Semenke
Tuesday, 17.02.2015
20:38

I mesija, ronalda...

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Wednesday, 18.02.2015
00:00

Mozda malo i na pravog Ronalda, u pravu si, i to sam hteo takodje da napisem, ali retko ko moze da se poredi sa njim. Vazno da vas moze da bude Falkao...