Partizan - Na Nefči punog novčanika!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.08.2014.
10:59
Izvor: Sportske.net

Fudbalerima i radnoj zajednici FK Partizan danas će biti isplaćena jedna od zaostalih zarada pošto su čelnici kluba uz mnogo muke tokom prethodnih dana uspeli da obezbede novac neophodan za ispunjenje obećanja.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Čelnici FK Partizan konačno će stabilizovati situaciju u klubu i "kupiti" mir u kući barem do naredne evropske utakmice i gostovanja izabranika Marka Nikolića u Bakuu.

Dan uoči prvog susreta plej-of faze kvalifikacija za LE koji Partizan igra protiv Nefčija u Beogradu, na račune fudbalera i članova radne zajednice biće uplaćena jedna od nekoliko neisplaćenih zarada!

Čelnici kluba iz Humske prethodnih dana su naporno radili ne bi li obezbedili novac neophodan za isplatu dela dugovanja igračima i radnoj zajednici, a ukoliko se ne desi neko čudo, pare će na račune igrača leći tokom dana.

Imajući u vidu da su izabranici Marka Nikolića i do sada revnosno obavljali svoje obaveze na terenu, nema sumnje da će nešto punijih džepova imati još više elana za rad i trijumf nad Nefčijem.

Podsećamo da je tokom prethodne nedelje došlo do istorijskog presedana u Humskoj i da su igrači svoja prava morali da ostvare kroz jednodnevni štrajk koji je rezultirao sastankom fudbalera i predstavnika Uprave na kojem je ekipi obećan novac.

Prva utakmica plej-of faze kvalifikacija za LE između Partizana i Nefčija igra se u četvrtak sa početkom od 20 časova i 15 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke