Partizan na ispitu - Kako zaustaviti Bobadilju?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.12.2015.
23:44
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Kapiten Partizana Saša Ilić veruje da će crno-beli u četvrtak iskoristiti činjenicu što će Nemci biti pod velikim pritiskom i da će uspeti da ostvare istorijski uspeh.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ipak, Saša Ilić je svestan težine zadatka koji očekuje crno-bele i pored činjenice da čak i poraz od 0:2 vodi crno-bele u nastavak takmičenja.

Kao najveću opasnost po gol crno-belih, on je u izjavi ''Novostima'' apostrofirao snažnog napadača Raula Bobadilju, koji je i postigao jedini gol za Augsburg u prvom meču, ali je uz to propustio i nekoliko dobrih prilika.

''Sjajan je igrač. U Augsburgu nam je napravio mnogo problema, srećom nije ga hteo gol. Vidim da je i za vikend doneo pobedu svom timu protiv Kelna i ukoliko uspemo da ga neutrališemo napravićemo veliki deo posla na putu ka cilju'',
objašnjava Ilić.

On se nada da će crno-beli iskoristiti to što će Augsburg morati da igra otvoreno i da će preko Oumarua, Živkovića, Ninkovića napraviti mnogo problema rivalu.

Naravno, veoma važan faktor biće i navijači, a ne bi trebalo ni postavljati pitanje da li će stadion u Humskoj biti ispunjen do poslednjeg mesta.

''Svaki put kad se setim atmosfere protiv Steaue ili Bate Borisova. Neka bude tako i u četvrtak, na krilima navijača je sve lakše'',
poručio je Ilić.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Teleoptik 162km
Tuesday, 08.12.2015
11:38

Sa odbranom koja nije sklona zutim kartonima kao Cirkovic i Petrovic. Ako je Drulovic priseban i razmislja, kako predohitriti strogog sudiju. Inace mislim da ostajemo sigurno bez jednog igraca vec u prvom poluvremenu.

avatar
Volim Partizan
Tuesday, 08.12.2015
11:27

Samo hrabro momci zna ye jedan i jedini cilj to je 1/16 finala liga Evrope

avatar
KraljBre
Tuesday, 08.12.2015
09:58

Znam da je napad najbolja odbrana i da bi trebali da igramo hrabro i napadacki. Ali s obzirom koliki je ulog i kakav je protivnik ja bih stavio 3 stopera. Jer Nemci su tu a oni su u stanju da zatrpaju protivnicki gol kada km to treba.

avatar
Volim Partizan
Tuesday, 08.12.2015
09:44

Samo hrabro momci zna se samo jedan jedini cilj 1/16 finala liga Evrope!!pa da svi puknu od ljubomore....sa tim uspehom je onda spašena sezona a dobra zarada i dobar evropski koeficijent!!!Dok neko zivi sta je bilo pre 30 godina i kako je bilo zato i jesu gde su,rupa bez dna!

avatar
Mario Götze - Return
Tuesday, 08.12.2015
00:58