Partizan na evro-sceni, a tribine zvrje prazne...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 11.12.2014.
21:46
Izvor: Sportske.net

U razmaku od samo dva dana, košarkaši i fudbaleri Partizana oprostili su se od evropske scene do sledeće sezone, a na oba meča je bila upadljivo mala poseta pristalica crno-belih na tribinama. Zašto?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Slike na koje nismo navikli kad su u pitanju evropski nastupi Partizana, viđene su ovih dana u ''Pioniru'', kao i na stadionu u Humskoj.

Prvo, tokom jučerašnjeg košarkaškog meča između Partizana i Crvenog Oktobra (84-70), toliko dozivanog i iščekivanog Sašu Pavlovića, zatim kapitena Dragana Milosavljevića i ostale Partizanove košarkaše sa tribina ''Pionira'' bodrilo je svega 2.000 gledalaca.

Tek nešto veći broj ljudi posmatrao je večerašnji oproštaj fudbalera Partizana od Lige Evrope u meču sa grčkim Asterasom, pa su i tribine stadiona u Humskoj večeras bile ubedljivo najslabije ispunjene kad su u pitanju evropski nastupi crno-belih u poslednje vreme.

Neko će reći da je ključna reč ''oproštaj'' od Evrope, da pomenuti mečevi nisu imali takmičarski značaj, pa da baš i nije moralo da se dolazi, ali ako se navijači Partizana toliko ponose ljubavlju prema klubu kada mu ide, kada se pobeđuje, onda je valjda, za očekivati, da se pojave i budu uz svoj klub i kada je situacija drugačija.

Pogotovo što evropske mečeve neće imati priliku da gledaju sve do početka jeseni naredne godine, ili krajem narednog leta.

Naravno, svaka čast onima koji ni ovog puta nisu izostali, ali što je najinteresantnije, većina onih koji večeras nisu bili na stadionu, odmah su počeli sa prozivkama na račun Nikole Ninkovića i Petra Škuletića zbog propuštenih prilika...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke