Partizan - ''Mobilizacija'' umesto štrajka

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.08.2014.
12:15
Izvor: Sportske.net

Da finansijska situacija u Partizanu nije sjajna, to svi odavno znamo, pa je uoči revanša sa Ludogorecom u medijima bilo dosta spekulacija na temu nezadovoljstva igrača, kao i najava štrajka zaposlenih u klubu. Šta će biti od svega toga?

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kako sada stvari stoje, svi će se nekako strpeti bar do srede uveče, kada ekipa Marka Nikolića igra tu ''utakmicu koja život znači'', kako ju je juče u izjevi pojedinim medijima okarakterisao potpredsednik Partizana Ratomir Babić.

Štrajk Radne zajednice prethodno je bio zakazan za 4. avgust, dakle već za ponedeljak, ali posle zasedanja Sekretarijata kluba, kada je apelovano na sve da se ''mobilišu'' u cilju ostvarenja evropskog uspeha, po svoj prilici štrajka (za sada) neće biti.

Međutim, problemi ostaju. Partizan, i ako savlada taj Ludogorec i plasira se u neko od ligaških evropskih takmičenja (Liga šampiona, ili Liga Evrope), neće moći istog momenta da inkasira značajna sredstva, a zaposlenima ''gori pod nogama'', s obzirom da prema njima postoje višemesečna dugovanja.

Ipak, pobeda Partizana bi im svima dala nadu da ipak dolaze koliko-toliko bolji dani, iako smo proteklih godina bili svedoci da se i pored plasmana u Ligu šampiona, i pored prodaja brojnih talentovanih fudbalera, često u javnosti govorilo na temu finansijske krize u Humskoj.

Na potezu su, dakle, Nikolićevi puleni. Za početak... A onda će i uprava morati da povuče određene konkretne poteze.






Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke