Partizan - Milinković za Ligu šampiona!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 12.05.2015.
10:09
Izvor: Sportske.net, Sport

Treneru Partizana ističe aktuelni ugovor po završetku tekuće sezone, ali će ga najverovatnije produžiti.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan se preporodio od kako je na klupu došao Zoran Milinković, počeli su da nižu bolje rezultate i na pragu su osvajanja titule šampiona pošto im je za taj uspeh potreban još jedan bod.

Partizan naredni meč igra u Kruševcu, meč se igra sutra, pa već tada Milinković može osvojiti svoju prvu šampionsku titulu u prvenstvu Srbije.

U klubu su veoma zadovoljni načinom na koji je ovaj stručnjak pripremao mečeve, pa mu se sprema novi ugovor pošto mu sadašnji ističe ovog leta.

"Zadovoljni smo radom i rezultatima Zorana Milinkovića. Ipak, nismo još razgovarali na temu novog ugovora. Sačekaćemo da se okonča sezona, odnosno da tim odigra i finale Kupa Srbije, pa ćemo posle toga sesti sa Milinkovićem i dogovoriti se o svemu.

Odluka zatim ide pred Upravni odbor i verujem da neće biti problema
.", rekao je jedan od članova Uprave Partizana u izjavi za dnevni list Sport, Miloš Vazura.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Tuesday, 12.05.2015
11:58

Dosadno je komentarisati Upravu, a verovatno i neumesno uoči verovatnog slavlja. Milinković je odradio zbog čega je došao, ali ono što je Partizanu neophodno jeste da se sve iz korena rekonstruiše. Od načina na koji je klub organizovan pa do sistema igre kakav se neguje. A u vezi sa ovim poslednjim samo mogu reći da bez obezbeđenja sastava koji može da uspešno igra presing po celom terenu i menja ritam i koji ume da igra protiv istog takvog presinga i promena ritma, bez igrača u svim linijama koji imaju i snagu i tehniku (naravno da ne mogu svi da imaju sve, ali svi moraju da ispunjavaju minimalne standarde koji moraju biti visoki), a pre svega koncentraciju da u ključnim trenucima, bez panike odigravaju rutinski, pametno, da umeju da u šansi filigranski traže način da daju gol, a ne da napucavaju u meso... bez takvog sastava i takvog sistema igre, moraćemo se zadovoljavati povremenim učešćem u LE i to sa po dva do tri boda u teškim i dosadnim mečevima.

avatar
Povratak kraljaBAN20
Tuesday, 12.05.2015
11:46

Jedna je situacija kad trener preuzme selektiranu i pripremljenu ekipu, a druga kad on sam radi taj posao. Milinković kao trener Partizana tek treba da pokaže u ta dva segmenta (selekcija igrača i priprema ekipe) kao i u kv. za LŠ da li je trener za Partizan ili nije.

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Tuesday, 12.05.2015
12:27

Ali je dokazao da je takticki tri klase iznad Nikolica...

avatar
Povratak kraljaBAN20
Tuesday, 12.05.2015
13:25

Videću tek kada sam započne sezonu, imao je Milinković par dobrih taktičkih poteza kao npr. Grbić u špicu u večitom derbiju ali i par loših kao npr. Grbić na levom krilu protiv bunkera Spartaka umesto da to bude Ninković. Nikolić ima dva večita derbija i obe pobede u kojima je nadigrao zvezdu, nadigrao je i Totenhem kod kuće i to prebacivanjem B.Ilića u sredinu terenu kao zamena Brašancu koji je odlično odigrao tu utakmicu, vraćanje Lazovića nešto defanzivnije iza Škuletića gde je dobio igru i odličnog pakera u Lazoviću koji je brdo šansi stvorio Škuletiću itd.

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Tuesday, 12.05.2015
11:31

Kizi i Zivku Zivkovicu pod hitno produziti ugovore... Sramota da Zilu nisu ponudili novi ugovor...

avatar
Povratak kraljaBAN20
Tuesday, 12.05.2015
13:26

Živko Živković i Partizan imaju usmeni dogovor koji će potpisati čim mu istekne stari, a kako je branio do sada apsolutno je zaslužio novi ugovor. Ugovor će verovatno biti na 2 godine.

avatar
Susaeta
Tuesday, 12.05.2015
11:19

Ajmoo upravo vrijeme je da se pokazete, dovedite nam drugog Moreiru i Dijaru i idemo po LS!! Nema prodaje igraca!!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 12.05.2015
10:25

Kako se radovao u subotu, a i kako je protestovao zbog one ruke, kralj:-D

avatar
baldekeita
Tuesday, 12.05.2015
10:21

Cestitke upravi za ovaj potez,nisam ocekivao da ce imati ovako dobre rezultate.Ne samo da je razdrmao ekipu na psihickom planu vec se vidi evidentan napredak u nekoliko bitnih segmenata-odbrana,brzina tranzicije,presing...iako nije imao vremena da puno toga promeni.Hrabro je gurnuo Saponjica,dao veliku slobodu Zivkovicu,ostavio Zivka na golu,to forsiranje nase dece je kod Grobara veliki plus,a uz to ima i rezultate.Iz meca u mec smo delovali sve bolje i sigurnije,ne racunam ovaj poslednji jer mislim da je tu vec doslo do zamora igraca usled jaceg ritma meceva,a krace klupe.Nadam se da Kiza i njegova ekipa vec imaju spremnu listu zelja i da ce insistirati na tim igracima!

avatar
Povratak kraljaBAN20
Tuesday, 12.05.2015
13:32

Slažem se, ali ono što bih kritikovao kod Milinkovića je igra Partizana u 1p protiv Radničkog 1923, Vojvodine i Spartaka kao i realizaciju u derbiju. Što se tiče detalja to je i dalje ofanzivan prekid, ako im nije jasno neka pogledaju kako je Partizan dao gol u finalu KEŠ 66', igračima je lakše da napadnu loptu i upute udarac na gol iz zaleta nego iz mesta, a naši skakači su nabijeni skoro svi u protivničkom petercu tako je ofsanzivan prekid i dalje loš kao i izbor izvođača kornera jer po mom mišljenju za kornere su: 1. Ninković, 2.Babović i tek onda mogu da se smenjuju Drinčić i A.Živković.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 12.05.2015
16:02

Mogu i od današnjeg Reala da pogledaju to, ali i od mnogih drugih klubova

avatar
baldekeita
Tuesday, 12.05.2015
15:54

Apsolutno stoji,prekidi se definitivno moraju menjati em sto svi skakaci cekaju loptu u peterce em izvodjaci salju balonjare(Zile) ili ne prebacuju prvu stativu(Drina).Kada bi lopte bile ostrije i brze,a igraci isli iz zaleta na nju bili bismo neuporedivo produktivniji.Te mekane lopte treba jako udariti i imati dobar trzaj,a to je nemoguce ako stojis u mestu.Kod brzih je dovoljno postaviti glavu i naciljati,Balazic bi npr. pravio haos da mu se pravi blok i da ima zalet uz odgovarajuce centarsuteve...