Partizan – Marketing sektor pravi najveću štetu?

Autor: Miloš Marković
četvrtak 14.08.2014.
11:00
Izvor: Sportske.net

Za požar koji bukti u Humskoj velike zasluge i odgovornost snosi marketing sektor Partizana čije se aktivnosti i učinak svode na nepostojeće.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nedostatak generalnog sponzora, neuspešno finansijsko poslovanje u marketinškom sektoru koji nije doneo ni dinar u klub, samopromotivni PR i akcije kratkoga daha – sve se to stavlja na teret službe kojom rukovodi Snežana Filipović.

Kako napominje dnevni list 'Sport', otkako je mesto direktora marketinga napustio Vladimir Jarić, Partizanovo marketinško poslovanje ravno je nuli.

Ugovoreni poslovi sa Karlsbergom, Adidasom došli su u vreme pomenutog Jarića. Partizan je u međuvremenu izgubio tehničkog partnera, automobilsku kompaniju 'Reno', nemogućnost da se u klub dovede ijedna iole ozbiljnija kompanija, te pronađe generalni sponzor, idu na teret sadašnjeg rukovodstva ovog sektora.

Štaviše, nepromišljeni potezi marketing sektora, navodi Sport, umalo Partizan nisu koštali urušavanja dobrih odnosa i višedecenijskog prijateljstva sa Real Madridom.

Projekat 'Partizan.tesla' je poturen šampionu Evrope, Madriđani su zvali u Humsku naloživši da se uklone netačne informacije o navodnoj saradnji i prijateljskom meču za jubilej kluba iz Humske.

U trenutku kada je Real seo na evropski tron situacija je donekle izglađena čestitom iz Humske na koju je odgovorio Horhe Valdano, ali je šteta naneta.

Postavlja se ipak pitanje – da li je marketing sektor glavni krivac?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke