Partizan - Malo ih je, al' su kvalitetni!

Autor: Boris Jovanović
subota 21.06.2014.
09:59
Izvor: Sportske.net, Sport

U Humskoj neće gomilati igrače pred napad na Ligu šampiona. Na listi samo četiri imena, ali će to biti igrači koji će osetno poboljšati kvalitet ekipe.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Ovog leta neće biti promenade u Humskoj kao obično.

Naime, Partizan će probati da sačuva okosnicu ekipe, cilj je da se preživi leto u Evropi, odnosno izbori jesen na međunarodnoj scenu. Ogroman bi bio uspeh da se treći put u ovom veku crno-beli domognu Lige šampiona, ali bi i LE prijao srpskom vicešampionu koji je posle Zvezdine eliminacije dobio priliku da igra u kvalifikacijama za elitno evropsko takmičenje.

Kako piše list "Sport" prva meta ostaje Oumaru koga je Partizan želeo i zimus. On ima ugovor sa Beverenom, ali bi pozajmica mogla da bude rešenje. Trener Nikolić smatra da bi se Kamerunac odlično uklopio, ne bi postojao ni period prilagođavanja, s obzirom da je dugo igrao u Zvezdi, "Romantičarima" i u Vojvodini.

Sa druge strane, prvi pik za štopera je Tubić, razmišlja se o nekoliko rešenja, ali list tvrdi da pregovori nisu odmakli.

Vojvodina zateže oko Alivodića, no u Partizanu su uvereni da će posao završiti, a četvrto pojačanje bi mogao da bude Marko Lomić koji je solucija u slučaju da Volkov napusti klub.

Partizan će sačuvati svoje bisere Živkovića i Pantića, ovaj drugi bi mogao da bude prodat Juventusu, ali će ostati makar na pozajmici u Humskoj.

Sa kosturom tima iz prošle sezone, Drinčićem koji je verovatno najbolje pojačanje iz prošle zime, Sašom Ilićem koji će produžiti fantastičnu karijeru, i još par starijih igrača, Partizan će imati sasvim solidan tim. Pojačanja bi trebalo da donesu kvalitet, a jasno je da se ekipa pravi za Evropu, ne za JSL...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke