Partizan - Lukač u reprezentaciji, Živković na golu

Autor: Darko Mitrović
subota 11.04.2015.
11:15
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Ovog proleća svedoci smo ''rokade'' na golu Partizana, svoju šansu je dočekao Živko Živković i za sada je uspešno koristi.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Doskora neprikosnoveni Milan Lukač je u aktuelnoj polusezoni izgubio mesto među stativama Partizanovog gola.

Posle slabe partije i 3-3 potiv Voždovca u Humskoj, usledila je njegova lakša povreda, pa je priliku dobio i na pravi način iskoristio Živko Živković.

Iako se Lukač oporavio, iako je dobio i poziv za reprezentaciju Srbije pred meč sa Portugalom, iako je došlo i do promene trenera u Partizanu, Živko Živković i dalje ima prednost u odnosu na svog kolegu.

Navijači Partizana se za to vreme pitaju i da li će se nešto promeniti do ''večitog derbija'' 25. aprila, a Živković poručuje da među golmanima Partizana nema sujete i da će se odluke trenera maksimalno poštovati.

''Sa kim god sam se borio za mesto, to je bilo čisto sportski i uvek smo van terena bili prijatelji, najveća podrška jedni drugima'', poručuje Živković u izjavi ''Novostima''.

On takođe otkriva i da mu je golmanski uzor Ivica Kralj, da je baš zbog njega i počeo da se bavi ovim poslom.

''Kada sam počinjao, želja mi je bila da budem kralj svih golmana, kao moj idol Ivica Kralj! Želeo sam pošto-poto da budem kao on i nisam odustajao, pa sam ubrzo prešao u Slobodu iz Užica, a sa 14 godina i u Partizan
'', objašnjava Živković, a prenose ''Novosti''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke