Partizan - Liga šampiona najveća motivacija!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 19.06.2014.
11:25
Izvor: Sportske.net

Ekipa Partizana dobila je novoga elana na pripremama za novu sezonu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Potvrda da će crno-beli učestvovati u kvalifikacijama za Ligu šampiona umesto suspendovane zvezde pojačala je pozitivnu atmosferu u taboru vicešampiona na Zlatiboru.

Ekipa se uveliko priprema, trenira, a sam Marko Nikolić ističe da je saznanje da će partizan igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona donelo veliki podstrek za rad.

"Momci i inače izuzetno rade od početka priprema i prepoznaje se odlična atmosfera među njima koja vlada u kontinuitetu, ali je još važnije da je i radna atmosfera na visokom nivou. Motiva za rad imamo na pretek, jer sama po sebi Liga šampiona je motiv nad motivima, pošto je najelitnije klupsko takmičenje i vrhunac karijere za većinu igrača na tom nivou takmičenja. Vest da smo ipak prešaltovani sa Lige Evrope na Ligu šampiona smo dočekali spremni u onoj meri u kojoj smo bili spremni i za takmičenje u Ligi Evrope, ali je ovo sada samo motiv više za nas.", rekao je Nikolić.

Kao najveću prednost njegovog tima u pohodu ka Ligi šampiona, trener Partizana vidi činjenicu da je ekipa ostala netaknuta.

"To je najveća naša prednost i najveće pojačanje u ovom trenutku. To sam istakao više puta ovih dana otkad smo počeli sa pripremama.", rekao je Nikolić, koji tvrdi da se u Humskoj neće dogoditi nikakav spektakularni prelazni rok.

"Mnogi očekuju nekakav spektakularni prelazni rok u našem klubu, ali se to neće sigurno dogoditi. Nama su potrebi igrači na pojedinim mestima, ali ćemo dovesti samo one koji mogu da donesu prednost i kvalitet."

"Mi već imamo dobru kombinaciju mladosti i iskustva, imamo igrače koji nadolaze u svakom smislu, ali  i one koji su u zrelim igračkim godinama i daju nam taj preko potrebni kvalitet, što je idealan sklop. Da bi neko došao u naše redove, mora da se uklapa u te kriterijume ili da bude neko ko će doneti momentalno veliki kvalitet ili je velika fudbalska perspektiva. U tom smislu treba očekivati jedan, dva ili tri dolaska, ali i poneki odlazak, mada ne očekujem veća osipanja."
, istakao je šef struke crno-belih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke