Partizan - Kolektivni lekarski nakon 'slučaja Vlahović'

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.12.2016.
09:26
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Administracija vicešampiona Srbije zakazala je u slučaju Dušana Vlahovića ali se ista greška u Humskoj neće ponoviti dva puta.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Slučaj mladog Dušana Vlahovića koji u registracionoj knjižici nije imao upisan obavljen lekarski pregled podigao je stepen pripravnosti u Humskoj pa je tokom jučerašnjeg dana većina prvotimaca morala na testiranja.

Na insistiranje bivšeg trenera Ivana Tomića igrači su još na početku priprema odradili lekarske preglede pa se došlo u situaciju da na dva kola pre kraja jesenjeg dela sezone čak 18 fudbalera mora na novi lekarski pregled.

Predvođeni doktorom Ilijom Rosićem fudbaleri su juče posetili jednu od privatnih beogradskih klinika i odradili lekarske preglede koji će, bez svake sumnje, uredno biti upisani u registracione knjižice.

Podsećamo da se u prethodnih nekoliko dana mnogo pričalo o slučaju Dušana Vlahovića koji u Novom Sadu nije mogao da nastupi jer je delegat primetio da nema uredno zaveden lekarski pregled koji je u obavezi da odradi na svaka četiri meseca jer još uvek nije punoletan.

Sada nema nikakve sumnje da će igrači kojima je u subotu isticao lekarski pregled imati dokaz da su isti odradili i da imaju pravo nastupa u susretu sa Čukaričkim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 07.12.2016
10:31

Tomic i njegove fiks-ideje. Jedino ne razumem zbog cega ce igraci morati ponovo da idu na pregled u februaru, valjda to vazi sve tamo do juna '17 Hahaha Naravno, za malog do aprila jer je mladji od 17. Nadam se samo da nas taj Milijasev (kaznite ga vise, gde je reakcija kluba) gaf nece kostati titule, tesko izlazimo na kraj sa Vojvodinom, a ti bodovi bi mnogo znacili...