Partizan - Kojić proradio, čeka se Babović...

Autor: Darko Mitrović
subota 07.03.2015.
19:26
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana večeras se raduju prvoj prolećnoj pobedi, ali do nje nisu došli tako lako. Babović je mogao da olakša posao crno-belima da je realizovao stopostotnu priliku u prvom poluvremenu.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Kako smo i objavili, Partizan je slavio večeras u Novom Sadu protiv Donjeg Srema, crno-beli su golovima Nemanje Kojića trijumfovali rezultatom 2-1 i nastavili punom parom trku za šampionsku titulu.

Svi smo svedoci da se navijači Partizana danima pribojavaju kako će izgledati napad Partizana ovog proleća posle odlazaka Lazovića i Škuletića, najboljih strelaca iz jesenjeg dela sezone, ali ih je Nemanja Kojić donekle umirio sa dva postignuta gola protiv Pećinčana.

Ako se setimo da je Kojić posle oporavka od povrede prošlog proleća izrešetao mrežu Donjeg Srema na istom mestu, postigavši tada ''het-trik u ubedljivoj pobedi Partizana od 5-0, reklo bi se da teren na ''Karađorđu'' i ovaj protivnik potpuno odgovaraju crno-beloj ''devetki''.

A pre nego što je Kojić danas presudio domaćima, mogao je i Stefan Babović nešto ranije da olakša posao Partizanu.

Naime, Nikola Ninković je odlično probio po levoj strani, sjajno je pronašao potpuno samog Babovića u ''srcu'' kaznenog prostora, ali je povratnik u redove crno-belih traljavo šutirao i golman Belić je sačuvao svoju mrežu.

Tu situaciju možete da pogledate OVDE.

A Baboviću ostaje da sačeka neku novu priliku za prvi gol u prvenstvenim mečevima po povratku u Humsku. Od njega se to svakako očekuje, imajući u vidu i da je jesenas u dresu Voždovca postigao četiri prvenstvena pogotka.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 07.03.2015
20:39

Ne mora Babinjo da daje golove, samo neka igra ovako kako igra od kako je dosao, da deli lopte, trci dosta, stvara akcije kakve se vidjaju u najjacim ligama a golove ce da daje Koja svaki put kad ga trener rastereti. Ja se samo nadam da Varga nikad nece sesti na klupu Partizana.

avatar
Lazar Maksimovic
Saturday, 07.03.2015
22:01

Sta ti je Varga kriv ? Sto mislis da je on ista odredjivao u samoj igri. To sto Nikolic nije bio tu zbog suspenzije neznaci da nije odlucivao i kad ce ko izadje i kad ce ko udje i koju taktiku da igraju i sve drugo. Varga je samo njegova naredjenja sprovodio i to je to. Inace po meni je Varga mozda i glavna karika u timu sto se tice psihe i atmosvere pored Ilica u timu a Nikolic sto se tice same taktike,fizicke forme i zalaganja.

avatar
Sunday, 08.03.2015
14:34

Teže je voditi tim kako ti je neko drugi dao zadatak tj. kako neko drugi želi neko kako sam ti misliš da treba zato je posao Varge bio još teži jer je on morao da ispuni zahteve Nikolića što je teže nego da je sam o svemu odlučivao. Meni se ne sviđaju izjave Varge posle utakmica jer ne kaže ono što je bilo upečatljivo na terenu i obeležilo utakmicu.

avatar
Sunday, 08.03.2015
13:37

Sta mi je Varga kriv?, Nikad nisam voleo te cutljive trenere, trenere tipa Rasovic koji stoji kao mamlaz pored aut linije, gleda i samo sto ne zaplace, to za mene nije trener.

avatar
disqus_wpsSIzMuYb
Sunday, 08.03.2015
09:10

Pitanje je dal i Nikolic sastavlja taktiku a ne Varga..

avatar
Saturday, 07.03.2015
22:34

Babović mnoog trči, dijeli lopte, stvara akcije? Ja ne znam koju si ti tekmu gledao, bio sma ZA njegov dolazak, ali ovo što on pokazuje je užas.