Partizan - Ko su nove ''mete'' crno-belih?

Autor: Darko Mitrović
subota 26.07.2014.
22:55
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Trener Partizana Marko Nikolić i dalje čeka konkretne poteze ljudi iz uprave po pitanju novih pojačanja.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Konkretnih rezultata i dalje nema, ali postoje neki novi nagoveštaji o tome ko bi mogao da ipak stigne u Humsku u finišu prelaznog roka, pred sam početak sezone u Superligi.

Prema saznanjima ''Novosti'', crno-beli su pokazali interesovanje za sjajnog fudbalera Vojvodine i mladog reprezentativca Srbije Mijata Gaćinovića, ali i za dvojicu defanzivaca Rada Lazara Ćirkovića i Nikolu Antića.

Naravno, svu trojicu aktuelni trener Partizana Marko Nikolić odlično poznaje iz perioda dok je bio na klupi Rada i Vojvodine, što bi trebalo da značajno skrati period adaptacije u slučaju realizacije transfera.

Ono što u prvi plan u ovoj priči stavlja tandem ''Građevinara'' jeste podatak da će Ćirkoviću istekao ugovor, a da je bivši omladinski reprezentativac Srbije Nikola Antić imao neuspelu epizodu u Rumuniji, u ekipi Gaz Metana.

Za Gaćinovića je, međutim, interesovanje mnogo veće, pa crno-belima sigurno neće biti lako da se izbore sa konkurencijom, imajući u vidu aktuelnu finansijsku situaciju u klubu.

Ipak, još uvek je sve na nivou spekulacija, iako i trener Nikolić i navijači Partizana odavno očekuju realizaciju novih transfera, kako bi se vicešampion Srbije približio plasmanu u grupnu fazu takmičenja u Evropi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke