Partizan – Ko može da ide tokom zime?

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 22.12.2014.
10:46
Izvor: Sportske.net

Škuletić je prva tema u Partizanu, ali ima još nekoliko fudbalera o kojima je spekuliše iz ugla rastanka sa crno-belim dresom.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan, nagovešteno je, neće biti previše aktivan tokom zime, naročito kada su odlasci u pitanju.

Marko Nikolić je tokom jeseni imao kadrovskih problema, jasno je da bi novi odlasci, u nedostatku pojačanja napravili velike probleme treneru crno-belih u nastavku sezone. Ipak, obzirom da je Partizan završio učešće u evropskim takmičenjima, crno-beli tim bi tokom januarskog prelaznog roka moglo da napusti nekoliko imena.

Škuletić je prvi na spisku, o njegovom transferu u Lil se uveliko spekuliše, kao i o potencijalnim zamenama, konkretno o Brazilcu Kleu.

Fudbaleri koji u slučaju adekvatne ponude imaju dozvolu da odu, spekuliše 'Sport', jesu Petar Grbić i Saša Marković. Ova dva fudbalera imaju uspešnu polusezonu iza sebe, njima klub neće stajati na putu u slučaju konkretnog interesovanja iz inostranstva.

Takođe, nagoveštava se da bi klub mogao da napusti i Predrag Luka, ali i Beko Fofana, fudbaler koga su navijači Partizana izabrali za najboljeg u prethodnoj godini.

'Sport' saznaje da je tamnoputi napadač naručio DVD kompilaciju kojom će se predstaviti potencijalnim klubovima i da će aktivno tražiti novu sredinu tokom zime.

Naravno, u konkurenciji ovih fudbalera pominje se i Danko Lazović, za koga vlada interesovanje iz Belorusije. Partizan bi u slučaju (i) njegovog odlaska ostao potpuno desetkovan u napadačkoj liniji, koja će biti prioritet kada su dolasci u pitanju.

Nikolić, jasno je, u nastavku sezone će se u većoj meri osloniti na Kojića, a priliku da zablista mogao bi da dobije i mladi Šaponjić, od koga se mnogo očekuje u budućnosti.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke