Partizan - Kapiten produžio ugovor, izabran i novi štoper!

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.06.2017.
15:36
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Polako se kompletira Partizanova defanzivna linija, važan posao u prelaznom roku već je obavljen. Očekuje se zvanična potvrda u vezi sa budućim štoperom crno-belih.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Znate već, Partizan je trenuto ''najtanji'' u odbramneboj liniji, kada je u pitanju kvantitet igrača na koje Đukić računa.

A oni koji su u prošloj sezoni potvrdili kvalitet, iskusni štoper Bojan Ostojić i kapiten (ili ''nosač trake u odsustvu Saše Ilića'', kako sam voli da kaže) Miroslav Vulićević produžili su ugovore sa crno-belima.

Kako su danas prenele ''Novosti'', Vulićević je sa Partizaanom produžio saradnju za još dve godine, a dosadašnji ugovor mu je isticao na zimu.

Prema tome, okosnica defanzivnog bedema je sačuvana, ali sada treba rešiti i još jedno goruće pitanje, a to je angažovanje još jednog štopera umesto Nikole Milenkovića, koji je otišao u Fiorentinu.

Juče se pojavila informacija da je izbor sužen na Milana Mitrovića i Marka Simića, a izgleda da su u Humskoj već prelomili u korist Simića koji bi do kraja nedelje trebalo da bude i zvanično predstavljen.

Nešto više o 30-godišnjem reprezentativcu Crne Gore možete pročitati i u prilogu, pa bi odbrambena linija Partizana, ispred golmana Stevanovića ili Kljajića, na početku nove sezone trebalo da izgleda ovako (zdesna na levo):

Vulićević, Simić, Ostojić, Miletić.

Uz alternative Radina, Ćirkovića, Bošnjaka i El Munira, da li je dovoljno kvalitetna za izlazak u Evropu?


--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Black&White
Friday, 16.06.2017
08:55

Sale Ilić bi,uz sve dužno poštovanje,ipak trebao da ustupi mesto nekom mlađem saigraču.nDosta je bilo,zaista.Pa,treba biti solidaran sa drugima.nJeste legenda kluba,svi ga volimo i to sve stoji...ali...zaista,ne treba na silu da gura još jednu sezonu.

avatar
magister
Wednesday, 14.06.2017
00:30

Kljajić - Vulićević, Simić, Ostojić, Miletić - Everton, Jevtović, Janković, Leonardo - Đurđević, TavambanStevanović - Radin, Ćirković, Bošnjak, El Munir - Birmančević, Kosović, Stevanović, Mihajlović - Jovanović, Vlahovićn+ Sale i klinci... možda bude i dovoljno za LŠ?

avatar
magister
Tuesday, 13.06.2017
18:19

Ako dođe taj Simić, trebalo bi da je tim zaokružen, ako svi ostanu. Zabrinjava me što već neko vreme ne čujem za nekog novog klinca koji bi mogao da izraste u superzvezdu. A već neko vreme naši juniori ne postižu neki rezultat ni u ligi ni na turniru prijateljstva...

avatar
Partizan/Lazio
Tuesday, 13.06.2017
22:12

Djerlek,Bosnjak,Jovanovic...su najozbiljniji kandidati,ali u svakoj od generacija postoje bar 3/4 momka koji mogu da ostave ozbiljniji trag u prvom timu,naravno sve je na njima.Djukic za razliku od Nikolica voli da gura mlade igrace i da im daje sansu,tako da treba ocekivati promene u tom delu.

avatar
paok
Tuesday, 13.06.2017
22:16

Uz Simica treba jedan ofanzivni veznjak, Kosovic je tanak. Onda je to za prvu ruku.

avatar
Tuesday, 13.06.2017
18:13

Pravi potezi koji dobijaju još više na težini s obzirom da je dozvoljeno imati samo 4 stranca u protokolu za SL. Partizanov tim je sastavljen još prošlog leta, a zima i ovo leto su samo dorade. Najviše 4-5 promena u oba smera i ako je moguće da svi glavni igrači ostanu do kraja kvalifikacija, a da ekonomski leto ne završimo u minusu (ne računam zaradu UEFA-e).

avatar
Offside
Tuesday, 13.06.2017
17:31

Ovo je najvece pojacanje koje smo mogli da dobijemo!Ostojic i Vulicevic su nasi i po najbolji igraci!Bravo za upravu rade odlican posao!

avatar
Loris Karius
Tuesday, 13.06.2017
15:48

Po mom mišljenu ekipi fale jedan dobar levi bek i jedan vezista koji će biti uz Evertona ,malo defanzivniji ali kvalitetniji od Jevtovića. Jevtović je igrač dobar za našu ligu ali mislim da za Evropu treba neki iskisniji i kvalitetniji igrač.

avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 13.06.2017
16:27

Desni bek i spic

avatar
paok
Tuesday, 13.06.2017
19:25

Pa valjda nam treba jedan ofanzivniji od Evertona, sta ce nam dva teska defanzivna veznjaka. Nama treba jedan novi Moreira.

avatar
R E V O L T
Tuesday, 13.06.2017
15:44

Neka je sa srecom svima! Svakako bi trebao da dodje jos jedan stoper koji bi bio treca opcija, a Bosnjak, Markovic i ostali klinci da kidisu na prvi tim...

avatar
Dado35
Tuesday, 13.06.2017
15:38

Simić fantastičan igrač.Sa Ostojom i Simom nema krize za odbranu šampiona💪💪💪

avatar
svojnasvome
Tuesday, 13.06.2017
15:57

Al uz postovanje miletica mislim da bi trebao levi spoljni umesto munira pre svega