Partizan kaparisao prvo pojačanje!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.12.2014.
23:39
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije pokušaće da zadrži na okupu ekipu koja je dominirala u jesenjem delu tekuće sezone ali će u isto vreme potražiti pojačanja. Prvo koje će krajem januara stići u Humsku davnašnja je želja Marka Nikolića.

fkvojvodina.rs/DušanJocić
fkvojvodina.rs/DušanJocić

Povezane vesti

Promene koje će se do kraja meseca dogoditi u upravljačkoj strukturi kluba iz Humske ne bi trebalo da utiču na ciljeve postavljene uoči početka sezone pa tako ni na transfer politiku.

Sigurno je da bi navijači Partizana poželeli da naslednik Dragana Đurića i njegovi saradnici promene kurs kada je prodaja i kupovina fudbalera u pitanju ali će to u realnosti biti teško ostvarljivo.

Već je izvesno da Vojislav Stanković i Vladimir Volkov napuštaju Humsku a slična sudbina mogla bi da zadesi i najboljeg strelca Petra Škuletića koji se istakao svojim golgeterskim sposobnostima.

Ipak, stručni štab planira i neka pojačanja a prvo na listi biće ime Envera Alivodića koji je davnašnja želja Partizana i Marka Nikolića.

Bio je Alivodić dva puta na pragu prelaska u Humsku ali se oba puta obeštećenje koje je tražila Vojvodine napravilo problem. U januaru te prepreke više neće biti pošto je Alivodiću istekao ugovor i slobodan je u izboru nove sredine.

To znači da bi već prvog dana prelaznog roka, 19. januara, Partizan mogao da predstavi prvo pojačanje koje će, po sada već ustaljenoj praksi, u klub stići bez obeštećenja.

Osim Envera Alivodića koji je već viđen u Humskoj, kao potencijalna pojačanja crno-belih u januarskom prelaznom roku figuriraju Nemanja Tubić i Nikola Trujić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Roči Salamanka
Wednesday, 17.12.2014
00:41

Malog Trujica vratiti,dovesti Drazica a Grbica i Ninkovica poslati u Teleoptik,za bolje i nisu!

avatar
The Real Man
Wednesday, 17.12.2014
01:20

Zasto Grbica? Covek sasvim solidno igra... sto se tice Skuletica, ako ode dzaba mu svi ovi golovi bez titule!! Lud je ako ode!