Partizan kao Juve, Roma, Zenit...

Autor: Boris Jovanović
petak 26.09.2014.
08:39
Izvor: Sportske.net, Sport

Partizan je jedan od lidera nacionalnog šampionata koji ima perfektan učinak u dosadašnjem delu domaće sezone.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Srpski vicešampion je odlično počeo sezonu, dobili su šest mečeva u nizu i do sada nisu prepustili rivalima nijedan jedini bod.

Partizan se tako našao u probranom društvu koje predvodi ruski Zenit. Tim iz Sankt Petersburga je pod vođstvom Viljaš Boaša zabeležio osam pobeda u šampionatu, a imaju i impresivnu gol razliku, dali su 26, primili samo 4 pogotka!

Takođe osam pobeda ima i Videoton u Mađarskoj, oni su sjajno počeli šampionat, a posebno je impresivan podatak da su samo dva puta vadili loptu iz mreže (postigli su 23 gola)

Partizan ima šest pobeda, u proseku postiže kao i Rusi i Mađari više od 3 gola po meču.

Iza crno-belih jer je odigrano manje kola ostali su najbolji tim Malte, Hibernijans koji je dobio prvih pet mečeva u tamošnjem šampionatu, Juventus, Roma i kiparski Apoel sa po četiri pobede. Juve recimo nije primio gol, Roma jeste jedan, ali vodeći timovi Serije A nisu baš efikasni.

Uzmite naravno u obzir i kvalitet liga, nije merljivo, međutim svuda, čak i u Srbiji je teško pobeđivati u seriji.

Bez maksimalnog učinka u svojim ligama ostali su Barsa i Čelsi za vikend, u zemljama bivše Jugoslavije, Dinamo nastavlja da dominira u Hrvatskoj, imaju 8 pobeda i remi, dok slovenačko Domžale u 9 mečeva imao 8 pobeda, izgubili su takođe samo dva boda i nisu primili gol.

U Bosni, Široki Brijeg je neporažen, ali sa dva remija u osam mečeva, u Makedoniji, Vardar ima pet pobeda i tri nerešena rezultata.

Koliko će trajati Partizanova serija?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke