Partizan - Kako zadržati Danka?

Autor: Darko Mitrović
subota 17.01.2015.
11:21
Izvor: Sportske.net, Sport

Novi sportski direktor Partizana Dragan Ćirić otvoreno poručuje da će učiniti sve da Danko Lazović ostane u Humskoj.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Kako reče popularni Ćira u izjavi za ''Sport'', on će ''grebati i rukama i nogama'' kako bi zadržao jednog od najboljih i najiskusnijih igrača u crno-belom dresu.

Ipak, svestan je da Danko Lazović ima takav ugovor da svakog trenutka može da ode u inostranstvo, a poslednjih dana je sve uporniji kineski drugoligaš Peking Enterprajz, i to od trenutka kada je na klupu ovog kluba seo nekadašnji šef struke Partizana Aleksandar Stanojević.

Kinezi su uporni, verovatno su Lazoviću ponudili primamljive uslove, a na njemu je da odluči - da li će novac biti prioritetan, ili će presuditi želja da sa Partizanom na proleće osvoji duplu krunu.

Direktor Dragan Ćirić ovih dana pokušava da ga ubedi u ovo drugo.

''Svi u klubu smatramo da je Danko izuzetno bitan i da je u velikoj meri doprineo rezultatima ekipe u prethodnom periodu. Nadam se da će ostati sa nama i na proleće, iako je postojeći ugovor sa njim nešto što nam vezuje ruke u ovom trenutku'',
objašnjava Ćirić, a prenosi ''Sport''.

Krajem tekuće nedelje se pojavila informacija i da je Dortmund zainteresovan za Petra Škuletića, pa postoji opasnost da Partizan ostane bez oba najbolja strelca iz jesenjeg dela sezone.

Ipak, kad je Škuletić u pitanju, Dragan Ćirić uverava da nema nikakvih konkretnih ponuda za odličnog napadača.

''Nemamo još uvek ništa na stolu, u vidu zvanične ponude, pa nije ni primereno da pričamo dok se nešto ne promeni u tom smislu'', zaključio je Ćirić.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke