Partizan - Kako pronaći 12. igrača?

Autor: Beta Beta
sreda 27.09.2017.
22:07
Izvor: Beta

Odgovor je ponudio napadač crno-belih.

Epa/Peter Klaunzer
Epa/Peter Klaunzer

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Ognjen Ožegović ocenio je da crno-beli i pored toga što predstojeći meč Lige Evropa protiv Dinama iz Kijeva igraju bez prisustva navijača mogu da dođu do pobede, ali je rekao da ni remi ne bi bio loš rezultat, objavljeno je danas u Partizanovom vesniku.

"Očekuje nas jedna jako teška utakmica, jer je Dinamo veliki klub, koji ima odlične pojedince, ali gaju posebnu timsku igru, jako su kompaktni. Ukoliko mi budemo dali maksimum, svako od nas 100 odsto možemo do povoljnog rezultata", rekao je Ožegović.

Partizan će sutra od 21.05 na svom terenu dočekati Dinamo iz Kijeva, ali bez prisustva publike zbog kazne Uefa.

"I u Švajcarskoj nismo igrali pred našim navijačima, ali bilo je dosta navijača, nosili su nas 90 minuta. Veliki je hendikep što ih ni sutra neće biti, jer su oni naš 12. igrač.

Ipak, moramo tog 12. igrača da pronađemo među nama, da svi budemo kao jedan, da hemiju pokažemo na terenu. Verujem da možemo da odigramo dobru utakmicu", rekao je Ožegović.

On je dodao da ekipa ima "snažan kolektiv", što je i pokazala u prethodnom meču Super lige Srbije protiv Rada, kao i da mu mnogo znači velika podrška svih u klubu.

Ožegović je ocenio da je najveća snaga Dinama timska igra i dobar kolektiv.

"Fizički su jako snažna ekipa, igraju dobar defanzivan blok. Ne treba da se zaletimo, igramo kod kuće i bod nije loš... Pobeda bi nas odvela na prvo mesto, a do toga možemo da dodjemo iz defanzivnog bloka", ocenio je on.

Njegov saigrač Leandre Tavamba rekao je da ekipa iz sutrašnje utakmice želi sva tri boda.

"Koncentrisaniji smo više nego ikada. Želimo da pružimo maksimum i da uzmemo sutra maksimalan broj bodova, jer igramo kod kuće. Teško će biti bez navijača, oni nam mnogo znače, ali to je fudbal. Sutra smo bez njih, ali znamo da će i oni srcima biti uz nas", rekao je Tavamba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Blade1
Thursday, 28.09.2017
09:39

Lako,zovite Mazica ili jos bolje onog sa meca protiv Napretka...

avatar
neymar-junior-10
Thursday, 28.09.2017
17:21

Ili onog sa derbija? Odonosno gol linije? Ili mozda Maju Vujovica?