Partizan - Kako bez Volkova u Ligu Evrope?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.08.2014.
17:56
Izvor: Sportske.net

Ono čega su se pribojavali u Partizanu posle meča sa niškim Radničkim proteklog vikenda, danas se i potvrdilo - Vladimir Volkov neće biti na raspolaganju treneru Marku Nikoliću za dvomeč sa Nefčijem.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Da još jednom podsetimo, iskusni levi bek Partizana je u 40. minutu meča na Čairu zbog problema sa primicačem morao da napusti teren, a dva dana posle pobede nad Radničkim (4-1), klupski lekar dr Ilija Rosić potvrdio je da Volkova očekuje desetak dana pauze, što praktično znači da ga neće biti u ekipi protiv Nefčija, u borbi za plasman u Ligu Evrope.

''Nije u pitanju teža povreda primicača, ali je loša vest da Volkova očekuje sedam do deset dana pauze, pa u četvrtak sigurno neće moći da nastupi protiv Nefčija'', izjavio je doktor Rosić, a prenose ''Novosti''.

Prema tome, Partizan će biti značajno oslabljen u prvoj utakmici protiv ekipe iz Bakua, pogotovo što je Volkov na početku ove sezone pokazao da je jedan od ključnih igrača u Nikolićevom timu.

Sada se postavlja pitanje ko će zauzeti poziciju levog beka. Nemanja Petrović je bio Nikolićev izbor u dvomeču protiv HB Toršavna sa Farskih Ostrva, ali se onda ''izgubio'' iz ekipe, pa je veća verovatnoća da će šef struke Partizana ovog puta priliku pružiti Nikoli Gulanu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke