Partizan još ne zna šta će sa Goguom, postoji li ''ponuda iz komšiluka''?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.10.2016.
22:28
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs, volimpartizan.rs

''Slučaj Gogua'' ponovo dolazi u centar pažnje, pojedini mediji spekulišu da bi moglo da dođe i do senzacionalnog razvoja događaja.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Šta će biti sa Sedrikom Goguom i koliko dugo će se ovaj igrač još zadržati u Partizanu posle skandala koji je napravio, kada ga je policija privela zbog vožnje u pijanom stanju, još uvek nije poznato.

Iz Humske se tim povodom danas oglasio sportski direktor Ivica Iliev, koji je i dalje oprezan u ocenama, nadajući se da će se vremenom stišati strasti, kako bi se onda ''hladne glave'' porazgovaralo sa popularnim ''Dominatorom'' o svemu.

Iliev je u izjavi ''Novostima'' naglasio da će crno-beli učiniti sve da Goguu ''vrate na pravi put'', ne gubeći nadu da ovaj igrač zaista ima veliki potencijal koji je u Partizanu samo na momente pokazivao.

''Da li je problem u tome što nikada nije imao prilike da živi u gradu sa toliko mogućnosti ili sve tera iz nekakvog inata, videćemo. U svakom slučaju nadam se da će Gogua uspeti da se prilagodi pravilima koja važe za sve i da će Partizan imati koristi u budućnosti od njega'', objasnio je Iliev.

Ali, tokom večeri pojavile su se i neke nezvanične informacije, po kojima je Gogua navodno juče već ''dobio ponudu iz komšiluka'', ali da ju je odbio zbog ''privrženosti klubu''?!

Do takvih saznanja došao je portal ''Volim Partizan'', koji ne navodi odakle je stigla ta ''ponuda'', ali koji takođe iz svojih izvora otkriva i da je Gogua trebalo da nastupi u 90 posto utakmica u ekipi iz Humske, što evidentno ove sezone nije ostvareno, još pre nego što je ovaj igrač napravio pomenuti incident.

Pominje se da i španska Granada pomno prati razvoj događaja, ali u narednih par dana, kada bi konačno trebalo da u Humskoj obave sudbonosni razgovor sa Goguom, znaće se mnogo više o sudbini problematičnog defanzivca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neymar-junior-10
Wednesday, 12.10.2016
20:14

Tjeraj kiksaru

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 12.10.2016
02:06

Neverovatne stvari...

avatar
Neks Kimi
Wednesday, 12.10.2016
00:04

Najjaci stoper prvenstva, ali luda africka glava mu zagorcava zivot! Veliki potencijal , samo da sredi mentalno stanje i decko ce biti vrhunski igrac!

avatar
El Diablo
Tuesday, 11.10.2016
23:48

Ko god da je poslao ponudu (Cuka ili Zvezda) ne moze da ode tamo jer je pod ugovorom sa Partizanom,a prelazni rok se otvara u decembru mesecu,dakle za nesto vise od 2 meseca.Dzabe su se ponadali.

avatar
El Diablo
Tuesday, 11.10.2016
23:46

Oteli nam oni lopovi Rakicevica sad hoce i Goguu,e pa nece moci.Goguu treba poslati u Zemun da vidi kako je igrati u trecoj ligi i da razmisli o svojim postupcima.

avatar
RadovanRD
Tuesday, 11.10.2016
22:40

Ovo o privrzenosti klubu je zaista presmesno.. Iskreno voleo bih da dodje u Zvezdu

avatar
ddr16
Tuesday, 11.10.2016
23:17

mora da navijas za partizan cim bi voleo goguu u zvezdi :) nza nijansu je bolji od onog nesrecnika fibela,a kad mu je lopta u nogama opasniji je po svog golmana nego po protivnika...

avatar
CZYNWA
Tuesday, 11.10.2016
23:27

Ma kakva Zvezda, to je Cuka garant. Uz to nema on kvalitet za Zvezdu, nije nista bolji od Fibela.