Partizan još jači u plej-ofu! On je već postavio cilj - gol protiv Zvezde u derbiju!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.03.2017.
10:22
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Crno-beli su na to čekali nekoliko meseci, trener Marko Nikolić biće na slatkim mukama.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Kako sezona odmiče i kako se bliži onaj njen odlučujući deo, Partizan je sve efikasniji i ubedljiviji.

Šef struke crno-belih Marko Nikolić zbog toga ima dosta razloga za zadovoljstvo i optimizam, a ovih dana ga je obradovala još jedna odlična vest - Dušan Vlahović se oporavio od povrede, priključio se treninzima i jedva čeka da ponovo istrči na teren!

On je to potvrdio u izjavi današnjem ''Žurnalu'', pa treneru Nikoliću ostaje da proceni kada je pravo vreme da talentovanog napadača ponovo uvrsti u sastav ekipe.

''Povreda je prošlost, pre nekoliko dana počeo sam da treniram sa ekipom. Uželeo sam se, nedostajali su mi saigrači'', ističe Vlahović, koji je zimus doživeo povredu prednje lože i tetive desne noge.

Ono što je najvažnije, oporavak je potrajao kraće nego što se očekivalo, za šta Vlahović ističe ulogu Andre Milutinovića.

''On je majstor! Kada sam posle njegovog drila otišao na pregled magnetnom rezunancom, doktor se začudio, tvrdio da je nemoguće da se neko tako brzo oporavi. Milutinoviću, hvala ti do neba'', poručio je Vlahović.

Prošle sezone, ovaj 17-godišnji napadač je bio strelac u finalu Kupa protiv Javor Matisa, ali ovog proleća ima drugačiju želju - duplu krunu sa Partizanom i...

''Voleo bih da budem strelac u večitom derbiju'', istakao je Vlahović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Joey Barton
Thursday, 23.03.2017
13:32

Ti protiv slavljih protivnika nusi znao da das gol, a sad hoces protiv zvezdu. Nadam se da gresim.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Thursday, 23.03.2017
11:23

Andre:-D Od sestorice igraca koje smo imali na raspolaganju na poziciji bocnih vezista, sad smo spali na trojicu (Leonardo, Jankovic, Djurickovic) jer je Mihajlovic povredjen, ne valja to.