Partizan - Još dva pojačanja na pragu Humske!

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.06.2015.
22:02
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs, informer.rs

Dvojicu novih igrača Partizan je već predstavio u prethodnih nekoliko dana, a još dvojica su veoma blizu transfera u redove šampiona Srbije.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Kao što već znate, Nikola Trujić i Marko Jevtović su Partizanova prva pojačanja ovoga leta, ali navijači crno-belih iščekuju i neka atraktivnija imena, kako bi ekipa Zorana Milinkovića bila kadra da se bori za plasman u Ligu šampiona.

Polako se bliži i početak priprema za narednu sezonu, ostalo je još šest dana odmora, ali izgleda da trener Milinković do tada neće imati potpuno jasnu sliku na koje će igrače moći da računa u narednoj sezoni.

Ipak, ta slika bi mogla da bude nešto povoljnija u odnosu na sadašnju, ukoliko se ispune očekivanja iskusnog štopera Zorana Rendulića i bivšeg veziste crno-belih Milana ''Lole'' Smiljanića, koji i ne skrivaju da ovih dana vode konkretne razgovore sa ljudima iz Humske.

Dosadašnji štoper Čukaričkog je, kako smo ranije i objavili, izbio u prvi plan pošto su se iskomplikovali pregovori crno-belih sa Brandaom iz Portugala.

Rendulić je u izjavi ''Novostima'' istakao da je već sarađivao sa trenerom Milinkovićem, da su prvi razgovori već obavljeni i da će se nastaviti ovih dana.

''Istina je, bio sam na razgovoru u Partizanu i blizu smo dogovora. Trener Zoran Milinković me dugo poznaje i ceni kao igrača, što mi je i napomenuo u dijalogu. Imam dobru polusezonu na Banovom brdu, a možda dva najbolja meča odigrao sam upravo protiv Partizana, što me je takođe preporučilo ljudima iz kluba. Bili su izuzetno korektni i pošteni prema meni, tako da ćemo pričati ponovo'', jasan je Rendulić.

A za to vreme, Milan Smiljanić je u izjavi koju je preneo ''Informer'', izrazio jasnu želju da se po treći put vrati u klub u kome se i afirmisao i da u ovom trenutku nema ambicija da se ponovo dokazuje u inostranstvu.

''U pregovorima sam sa rukovodstvom Partizana. Prvi put smo pričali posle finala Kupa. Trenutno sam na odmoru van Beograda, ali do ponedeljka će se sve znati'', istakao je Smiljanić.

Podsetimo, Smiljanić je prethodni angažman imao u turskom Genčlerbirligiju, zajedno sa Radosavom Petrovićem i Nemanjom Tomićem, ali nije uspeo da se nametne, pa je tokom proleća bio bez angažmana i formu je održavao sa crno-belima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

37 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sportska Kladionica
Wednesday, 10.06.2015
12:13

Nama je pojacanje igrac koji je suvisan u Cukarickom?!

avatar
Realan 1
Wednesday, 10.06.2015
13:16

Kako mislis suvisan? Decku je istekao ugovor i on ne zeli da ga produzi jer ima dosta ponuda izmedju kojih i ponudu Partizana.Cukaricki bi ga rado zadrzao.

avatar
Wednesday, 10.06.2015
14:39

Kad je ranije bilo priče da dovedu Rendulića, kukali ste što ga Partizan ne dovodi, a sad ga nazivate kojekakvim igračem, nije on tamo višak, nego je istekao ugovor, čovjek vjerovatno smatra da u svojim godinama može na viši nivo i sportski i finansijski nego što je Čuka, i ostavio je sebi prostor da to ostvari, a da je htio vjerovatno bi ga Čuka potpisala, i ako ne bude imao gdje, opet će ga Čuka potpisati jer je dobar fudbaler.

avatar
Wednesday, 10.06.2015
06:53

Samo dođete ovdje i hejtujete, kao da je Partizan Man. Siti, pa ima para da dovede koga hoće, hoćete da gomilamo strance k'o komšinica nekih godina, da dajemo ogromne plate, a da nemamo pokriće, pa da se zavalimo u dugove jedno 70 miliona, da nas igrači tuže, da ne dobijamo licencu i sl. Mi nemamo državu iza sebe da nas čupa i plaća licence, dugove itd. , nas bi zakopali i ugasili u sekundi kao KK što nam gase. Branko Ilic za medije u SLO izjavi da mu je Partizan isplatio sve plate, e to se zove klub i poštenje i poslovanje, a ne da dovedemo nekog ko ima platu 300 000 e, pa ne možemo da se izvučemo 5 godina iz takvog poslovanja kao ovi preko puta. Objavite mi komentar, ne vrijeđam nikoga.

avatar
FkpCascais
Wednesday, 10.06.2015
00:55

Ako potpišu lolu došl je vreme za bojkot i da predjemo da navijamo za Čuku. Najozbiljnije.

avatar
Grobar92
Wednesday, 10.06.2015
00:38

Babara i Lola ce biti dobar tandem da igraju na nekom splavu

avatar
JohnnyGrobar
Wednesday, 10.06.2015
00:36

Brat Lola bolji zadnji vezni i direktno sa splava od Markovica i Ivana Petrovica, tako da nemojte se sprdati sa tim. Kad se setim kako je samo covek igrao kad je prekomandovan u prvi tim. A o njegovom Grobarstvu i pozrtvovanju ne treba trositi reci. I da je totalno van forme i da nema snage znam da ce dati vise nego sto moze.

avatar
EDO
Wednesday, 10.06.2015
00:15

NEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!...Bolje castan katanac nego ovo..ugasite nas molim vas da ne gledam ovo,necu da mi izblede one prelepe slike iz slavne proslosti..

avatar
Milos023
Wednesday, 10.06.2015
00:14

Hahaha Rendulic i Smiljanic, Jevtovic, Trujic,nema sta,zaista tim za Evropu :D

avatar
Realan 1
Wednesday, 10.06.2015
12:07

Cekaj momak ovo je tek pocetak.Vraticemo i Voju Brisela. :D Salu na stranu ti nemas pravo da nam se smejes.Gledaj svoje dvoriste,koje je komedija.a sto se tice Titovog vremena,voleo bih da se vrati.

avatar
Realan 1
Wednesday, 10.06.2015
21:35

Bilo ne ponovilo se? Treba ici napred.Pa evo to napred nam je sada pa zivimo nikada gore.A gde ste vi sve ove godine u Evropi?Pitam te najnormalnije bez ikakve namere da zezam.Kada ste usli u grupu nekog Evropskog takmicenja?Sto niste sve ove godine usli u LE i pokazali nama kako se igra? :) Smejes se nama, a cinjenica je da ste vi jos gori,a svi zajedno smo tuzni i jadni.Ceo nas klupski fudbal.

avatar
Milos023
Wednesday, 10.06.2015
19:20

:D Pa nije tu kraj,sad ce oni da iskopaju jos nekog Lolu iz naftalina,nema sta pravi tim za Evropska dela :) opet ce da se dogodi neki Samrok :D HVALA LEPO,bilo ne ponovilo se to vreme o kojem pricas....davno je iza nas,treba ici napred,a ne pricati sta je bilo pre 30 godine i vise

avatar
Poznavalac
Wednesday, 10.06.2015
00:06

Auu ljudi pa ovo je neverovatno,sve lepse od lepseg..trujic,jevtovic,randulic,lola-kvartet asova za LS!Cini mi se da je ovo najbolja uprava u novijoj istoriji kluba,bolja cak i od djurine..

avatar
Totti10
Tuesday, 09.06.2015
23:41

Odlicna pojacanja,mada znam da svi kritikuju Lolu sto ce nas pojacati ali mislim da bi on ipak bio dobro pojacanje za rotaciju jer nam fali veznih igraca.Trebao bi jedan dobar ofanzivni vezni i napadac koji bi mogao da igra sam u napadu jer imamo jako dobra krila samo nam fali pravi golgeter.Rendulic odlicno pojacanje i sto je najbitnije za dzabe :DnNadam se da ce biti jos pojacanja ali neka zvucnija imena

avatar
Pera Zambula opet
Tuesday, 09.06.2015
23:06

Rendulic je solidan defanzivac mada malo spor, ali bi sa njim imali jak skok. Sto se tice Smiljanica ne znam sta da kazem, mislim da nam on nije mozda bas pootreban u ovom trenutku.

avatar
Tuesday, 09.06.2015
22:54

Rendulić bi bio dobro pojačanje, a profil zadnjeg veznog kakav je Smiljanić nam nije potreban.

avatar
Loris Karius
Tuesday, 09.06.2015
22:52

Ako ova uprava vrati igrače koje smo jedva oterali pre par godina a već je to počela da radi na zimu sa Babovićem a vidim i da se sad nastavlja sa Smiljanićem i Šćepovićem definitivno prestajem da pratim moj omiljeni fudbalski klub iz Srbije!

avatar
dareks
Tuesday, 09.06.2015
22:30

rendulic ce da razbija u odbrani

avatar
mileta
Tuesday, 09.06.2015
22:23

To su ta pojacanja za LS.Bravo upravo,sram vas bilo,dovodite igrace koji ne mogu da igraju nigde osim u Partizanu.Smiljanic za 2 godine nije odigrao 2 takmicarske utakmice a vi ga dovodite.Alo bre pa i Rendulic i Smiljanic treba da okace kopacke o klin a oni ce da nam budu pojacanja za ligu sampiona.Jao majko mila sta ova uprava radi gori su od Djurine kompanije milion.Jos nam dovedite i Marka Scepovica pa da nam on Babovic i Smiljanic skacu po zivcima.nOd kostura tima koji su toboze hteli da sacuvaju nije ostala ni kost.nNecemo moci ni u snovima da se plasiramo u LE.

avatar
Realan 1
Tuesday, 09.06.2015
23:59

Evo ga dezurni pljuvac Mileta.Rendulic je odlican stoper.Zasto bi okacio kopacke o klin u 31. godini?To su najbolje godine za stopera.Smiljanic je krs.

avatar
piramida
Wednesday, 10.06.2015
01:04

odkud znas da su to najbolje godine. jel si igrao?!? i da jesu, kako za koga, nisu za svakog!

avatar
ujka Vanja
Tuesday, 09.06.2015
22:16

To oni prave tim za ligu baletana i amatera a ne ligu sampiona.Bolje da nisu nikoga doveli neko ove baletane od igraca.Jedva cekam 3 ili 4 kolo kvalifikacija i da nas zreb spoji sa malo jacim protivnikom, (ako prodjemo 2 kolo sa ovim balvanima u postavi),a sa ovim baletanima u postavi i Ventspils,Dila Gori,Hibernijans bi predstavljali malo jace protivnike.A o Bazelu,Seltiku,Ludogorecu da i ne pisem.Sramota,ko i kako nam radi ovaj prelazni rok,svake sezone smo sve slabiji umesto da jacamo,da idemo ka napred.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 09.06.2015
22:08

Ne moze to tako, Smiljanic nije pojacanje! Rendalo moze, Lola ne!!! Cak i da dodje da bude tek treca solucija na zadnjem veznom, tako nesto ne pojacava kadar vec predstavlja samo novog na broju. NE!

avatar
Realan 1
Tuesday, 09.06.2015
22:41

Slazem se u potpunosti sa drugom Revoltom. :D

avatar
Milos023
Wednesday, 10.06.2015
00:16

vi jos uvek ostali u Titovom vremenu,pa ste drugovi :D

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 09.06.2015
23:16

Nije Smiljanić tako loš, kao što ti pokušavaš da ga predstaviš, dobra zamena za Markovića će biti (realno je da bude 3 zadnji vezni, koji bi igrao JSL, kad zatreba i kao takav je korektan, možda i iznenadi na pripremama)

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 09.06.2015
22:54

Ti mozda cekas jos tih sest dana, ali ja bih opet da ih teram:-D