Partizan je ponovo tema na Ostrvu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.10.2014.
10:18
Izvor: Sportske.net

Ne, ovog puta nisu u pitanju nikakvi incidenti ni, ''antisemitski transparenti'' na tribinama Partizanovog stadiona, već jedna znatno prijatnija tema.

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Posle jučerašnje informacije da je nekadašnji fudbaler i trener Partizana Slaviša Jokanović preuzeo ekipu engleskog Votforda, na zvaničnom Tviter nalogu Čempionšipa su tamošnje ljubitelje fudbala podsetili na jednu sjajnu generaciju beogradskih crno-belih, čiji je veoma značajan član član bio i Jokanović.

U pitanju je generacija koja je boje Partizana branila u sezoni 1991-92 i tokom jučerašnjeg dana je na pomenutom Tviter nalogu osvanula i fotografija kompletne tadašnje ekipe crno-belih, pod vođstvom trenera Ivice Osima.

Naravno, akcenat je stavljen na Slavišu Jokanovića, ali i na još jednog fudbalera Partizana iz tog perioda, a koji je nedavno takođe počeo da radi kao trener u engleskom Čempionšipu.

Pogađate, u pitanju je Darko Milanič, nekadašnji defanzivac crno-belih, koji je ove jeseni preuzeo ekipu Lidsa.

Ovime su se pohvalili i na zvaničnom sajtu Partizana, uz podsećanje da su svojevremeno značajan trag na Ostrvu ostavili i Radomir Antić, Ivan  Golac, Petar Borota, Saša Ćurčić, Savo Milošević...

A mi ćemo se u prilogu podsetiti jednog od ''večitih derbija'' koje je odigrala ta Partizanova generacija čije su boje branili i Darko Milanič i Slaviša Jokanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke