Partizan je oslabljen, Zvezda bi to da iskoristi

Autor: Beta Beta
ponedeljak 09.03.2015.
18:53
Izvor: Beta

Partizanovi kadrovski problemi posle odlazaka najboljih strelaca iz jesenjeg dela prvenstva nisu nikakva tajna, pa i u Crvenoj zvezdi u tome vide svoju dodatnu šansu da na proleće stignu crno-bele na tabeli i odbrane šampionsku titulu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Luka Jović rekao je danas da njegova ekipa igra sve bolje i dodao da će crveno-beli pokušati da iskoriste to što je Partizan u prolećni deo Super lige Srbije ušao oslabljen.

"Igramo bolje, i možda se i ponavljamo, ali jedan od glavnih razloga je taj što smo pripreme odradili zajedno. To se pokazuje i na terenu, postižemo više golova i definitivno pokazujemo bolju igru. Naš večiti rival je u sezonu ušao oslabljen, i mi tražimo svoju šansu da to iskoristimo. Ako je dočekamo, sigurno ćemo je iskoristiti", rekao je Jović za sajt kluba.

Zvezda je druga na tabeli Super lige sa 39 bodova, četiri manje od prvoplasiranog Partizana.

Crno-beli su prolećni deo šampionata počeli sa šest bodova prednosti u odnosu na Zvezdu, ali su u prva dva kola odigrali nerešeno sa Voždovcem i Radničkim iz Niša, tako da ta prednost sada iznosi četiri boda.

I izabranici Nenada Lalatovića su prolećni deo Super lige počeli remijem sa niškim Radničkim, ali su potom vezali dve pobede. U 18. kolu, prošlog vikenda, pobedili su Vojvodinu sa 3:0.

Luka Jovic

"Rezultat jeste ubedljiv, ali utakmica je bila jako teška. Pre svega u trkačkom smislu, mnogo smo pretrčali, a ni fudbaleri Vojvodine nisu zaostajali, naprotiv, terali su nas da budemo agresivni i pokretljivi. Nakon našeg prvog gola, imali su veći posed lopte i svaka 'ničija' je pripala njima, to nam je svakako remetilo igru. U drugom poluvremenu smo preuzeli konce igre u svoje ruke, i uspešno smo priveli utakmicu kraju", kazao je Jović.

Jović je za prvi tim Zvezde debitovao na kraju prošle sezone i to baš protiv Vojvodine. On je na tom meču postigao gol i postao najmlađi strelac u istoriji crveno-belih. Mrežu Novosađana zatresao je i u poslednjoj utakmici.

"Tako se namestilo, da baš protiv Vojvodine budem efikasan. Nije mi bitan protivnik, uvek želim da tresem mrežu. Mnogo mi znači ovaj gol, ni posle utakmice nisam mogao da opišem koliko mi znači, ne mogu ni sada. Katai mi je poslao fenomenalnu loptu, i uspeo sam da pogodim bliži ugao, kako sam i želeo", naveo je Jović.

Crvena zvezda u narednom, 19. kolu Super lige Srbije igra protiv Spartaka u Subotici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Monday, 09.03.2015
19:56

Nije u sezonu nego u polusezonu, a vi mozete samo da se borite za opstanak, grcevito!!!

avatar
noomac
Monday, 09.03.2015
20:29

Nije u sezonu vec u sezoni i polusezoni. . . strasno! I stavis u niku dr. Majko moja mila gde ja zivim. Daj boze da imas manje od 12 godina!!!

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Monday, 09.03.2015
21:18

E, nije u sezoni nego bas u sezonu. Partizan je u (polu)sezonu usao oslabljen, nemoj vise da mi pises dok ne sagledas stvari u celosti:-)

avatar
Markо Đorđević
Monday, 09.03.2015
20:47

Zasto lazes sebe kad i sam znas ko je najtrofejniji srpski klub, evropski i svetski prvak, institucija. I sam znas da ce Zvezda osvojiti titulu zato sto je partizan prodao Skuletica a nije doveo zamenu. :)