Partizan je izgubio mnogo na startu sezone, ali dobio je odličnog Blekija!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.07.2016.
15:04
Izvor: Sportske.net

Prošle godine, Partizanovi napadači maltene nisu mogli da daju golova koliko odbrana može da primi, a sada kada se poslednja linija stabilizovala, problem je na drugoj strani, koji je ovog leta skupo koštao crno-bele.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Tri utakmice bez postignutog i bez primljenog gola na prvi pogled ne predstavljaju ništa tragično, ali Partizan je eliminisan iz Evrope i to je nešto što već skoro nedelju dana boli navijače crno-belih.

Ekipu iz Humske u nedelju očekuje gostovanje u Kruševcu u drugom kolu Superlige, a u susret toj utakmici, golman Bojan Šaranov je u razgovoru sa portparolkom kluba Biljom Obradović napravio još jedan osvrt na prethodna tri meča.

''Partizan nije dao gol 300 minuta, ali i na poslednjih 8 utakmica koliko sam ja branio primili smo samo jedan gol. Kako god nekom to izgledalo, ipak i to su stvari koje ohrabruju i daju dodatno samopouzdanje svima nama, ne samo meni. Da bi sačuvao gol moraš da igraš kao tim, a poznato je da odbrana gola počinje od napada!

U sledećim utakmicama nam je cilj da zadržimo  koncentraciju i kontinuitet u odbrani i da popravimo efikasnost. Mi  definitivno u napadu imamo veliki potencijal, mnogo verujem u sve ofanzivce i znam da kada krenemo da dajemo golove, retko ko će moći da nas zaustavi!'',
optimista je Šaranov.

Od početka sezone, štoperski tandem ispred njega činili su Sedrik Gogua i mladi Nikola Milenković Bleki, kome je Šaranov uputio dosta pohvala i koji je definitivno najveći Partizanov dobitak ovog leta.

''Za Blekija mislim da je fantastičan talenat i ogroman potencijal koji ima sve predispozicije da postane vrhunski štoper. Za njegove godine igra veoma odgovornu poziciju i da bi jednoga dana bio na vrhunskom nivou, mora da bude maksimalno posvećen svakom treningu i utakmici, kako bi iskoristio ovu veliku šansu koja mu se ukazala.

Stalno mu to govorim.

U neku ruku svi mi stariji smo odgovorni za njega i još nekoliko mladih igrača''
, zaključio je Šaranov.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

30 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Matador PFC-FCB
Wednesday, 27.07.2016
16:15

Naš Kjelini :-) Samo napred mali!

avatar
El Diablo
Wednesday, 27.07.2016
18:51

A ko nam je Makrizio,Brasanac? :D Verujem da ce Bleki biti sve bolji.

avatar
El Diablo
Wednesday, 27.07.2016
18:51

I da ce se duze zadrzati u klubu nego Nastasic i Stefan Savic.

avatar
Play Fair Today
Wednesday, 27.07.2016
16:03

Partizan se vraca sistemu use i u svoje kljuse. Danas nije proslo, ne znaci da sutra nece. Vazno je okrenuti se nasim klincima jer ce para biti sve manje a ulazak u grupnu fazu bilo kog takmicenja je kao sto vidimo splet okolnosti i srece.. odlicna stvar je sto nema vise Ramadanija i slicnih.. sada treba ovu decu izvesti na pravi put, popricati sa njima i objasniti sta dobijaju od kluba i sta se ocekuje od njih sve do detalja.. pa na kraju i toga kada dodje vreme za rastanak.. Istina je, ponekad gledamo samo trenutno stanje i zelimo uvek najvise ali Partizan kao klub zivi i zivece decenijama.. treba dobru osnovu, jaku omladinsku skolu, svoju decu gurati i svoju decu vracati ( koja vrede ).. raznorazni hostapleri su prosli kroz klub od izgradnje teleoptika ali nas je taj sportski centar i deca koja su tu stasala u velike igrace uvek odrzavala iznad vode, zato je vazno raditi ono sto svi znamo da je jedini pravi nacin i put kojim trebamo ici.. napred Partizan.

avatar
Wednesday, 27.07.2016
15:55

A milion evra od porodice koja je bila u centru paznje u poslednje vreme za clanove Radne grupe?

avatar
Thursday, 28.07.2016
13:19

Navodnih milion evra, naravno da ovo jos uvek nije provereno, a da li ce biti - videcemo!

avatar
El Diablo
Wednesday, 27.07.2016
15:17

Partizan ima dva Blekija,Milenkovica i Goguu. :)

avatar
Igorinjo
Wednesday, 27.07.2016
15:14

Sada je jasno da je evropa upropaštena zbog lošeg odabira napadača. Treba otvoreno priznati da je Đurđić promašaj. Promašio je tri zicera u Beogradu što nas je direktno izbacilo iz evrope. To napadač od pola miliona evra ne sme da radi. Ubeđen sam da je Božinov igrao obe utakmice da bi im uvaljo jedan gol.

avatar
The Real Man
Wednesday, 27.07.2016
15:24

Djurdjic je davao golove u svakom klubu u kom je igrao, tako da sigurno nije do njega, nije on neki nepoznati stranac pa da ne znamo sta da ocekujemo. Decko je rekao jos kad je dosao da nije tip napadaca koji moze sve sam da uradi i da postigne gol, vec je potrebno da ga hrane loptama.

avatar
Igorinjo
Wednesday, 27.07.2016
19:33

Ne kažem da nije davao goloveć, već da takav kalibar napadača ne sme da sam promaši loptu na voleju na pet metara od gola niti da zakuca loptu u prečku sam na tri metra od gola.

avatar
Wednesday, 27.07.2016
15:54

Koja tri zicera?

avatar
Antonio Candreva87
Wednesday, 27.07.2016
15:09

sta je to Partizan dobio u izgubljenoj sezoni,na početku kupanja??? Pored iskusnih Balazica i Ostojica koji znaju glavom gol iz prekida dati (kada vec napad zataji) ovaj ukazuje sansu golobradom dečkiću,ok,odigrao je kako je odigrao u prvoj,ali je u drugoj kada se jurio rezultat i taj gol šansu morao dati nekom od gore navedenih,nikako nekome ko je tek kročio u seniorski fudbal !!

avatar
cukambre
Wednesday, 27.07.2016
15:31

Zanimljiv nik imas.

avatar
RamboBaba_CZV_ManUtd
Wednesday, 27.07.2016
16:02

Crknuce od kompleksa...

avatar
Povratak kralja XLI
Wednesday, 27.07.2016
15:57

Za razliku od Balažica i Ostojića Milenković nije imao nijednu veću grešku na pripremam, odigrao je konstantnije od njih dvojice i s pravo zaslužuje prvu postavu. Koliko je puta samo Balažic glavom promašivao šanse za gol...možda Kljajić bolje ispacava lopte od Šaranova pa je zbog toga njega trebao da stavi?

avatar
Antonio Candreva87
Wednesday, 27.07.2016
15:53

Znam,još će vam zanimljiviji biti posle revanša.

avatar
Igor Tambur
Wednesday, 27.07.2016
15:09

On taj veze nema