Partizan izbegao poraz, Everton sprečio senzaciju!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.09.2017.
21:00
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Srbije izbegao je drugi poraz u prvenstvu zahvaljujući pogotku koji je u šestom minutu nadoknade postigao Everton Luiz.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalere Napretka sekunde su delile od trijumfa u Humskoj i to sa igračem manje ali im je Everton Luiz priredio veliki šok u šestom minutu sudijske nadoknade.

Kruševljani su kao gosti, sa igračem manje, vodili protiv Partizana rezultatom 1:0 sve do 96. minuta ali je Everton Luiz doneo bod Partizanu i postavio konačan rezultat 1:1 (0:1) u odloženom meču 6. kola Super lige.

Partizan: Stojković; Vulićević, Miletić, Ostojić, Miletić (od 46' Ilić); Jevtović (od 60' Solomon), Everton; Janković, Tošić (od 50' Đuričković), Tavamba, Ožegović;

Miroslav Đukić je večeras na teren izveo sastav koji je pre šest dana odneo bod iz Berna ali meč od samog starta nije išao u onom pravcu koji su priželjkivali fudbaleri domaćeg tima.

Partizan je u uvodnih pola sata imao veći posed lopte ali iz tog poseda nije uspeo da stvori nijednu konkretnu priliku, osim one iz 16. minuta kada je Zoran Tošić iz slobodnog udarca šutirao pod prečku.

Gosti su u Humsku došli sa jasnim ciljem a deo taktike je bio odugovlačenje koje se Napretku obilo o glavu u 28. minutu. Nikola Boranijašević predugo je odlagao izvođenje auta zbog čega mu je sudija Anđelovski pokazao žuti karton, ali je potom bacio loptu i zaradio drugu javnu opomenu i isključenje!

Opisanu situaciju možete pogledati OVDE!

Tek nakon što je Napredak ostao sa igračem manje Partizan uspeva da uradi nešto konkretnije pred protivničkim golom ali je Leandre Tavamba u dve situacije šutirao van okvira gola.

Pravi šok za Partizan usledio je u 43. minutu kada je Enver Alivodić dobio upotrebljivu loptu od Alekse Vukanovića nakon čega je uspešno rešio situaciju "1 na 1" sa Vladimirom Stojkovićem i doveo Napredak u prednost iz prvog šuta na gol!

Već tada je bilo jasno da Partizan u nastavku mora da krene na sve ili ništa što je Miroslav Đukić potvrdio uvođenjem Saše Ilića umesto levog beka Miletića.

Samo pet minuta nakon što je krenulo drugo poluvreme situacija se dodatno zakomplikovala za crno-bele. Zoran Tošić se požalio na povredu zbog čega je Đukić odmah reagovao i izveo ga iz igre.

Partizan je, kao i u prvom poluvremenu, nastavio sa stezanjem obruča oko protivničkog gola s tom razlikom što je Tavamba u dva navrata imao jako dobre pozicije da uputi dobar šut glavom ali je u obe situacije očajno reagovao.

Bivši golman crno-belih Nikola Petrović odlično je reagovao u 60. i 71. minutu kada su udarce oprobali Marko Jevtović i Saša Ilić.

Završnica utakmice očekivano je donela nova uzbuđenja ali i nove odlične intervencije golmana Napretka. Petrović je prvo u 89. minutu odbranio udarac Ognjena Ožegovića, da bi u sudijskoj nadoknadi prvo izvukao loptu sa linije posle šuta Solomona, a onda refleksno legao na loptu posle šuta Vladimira Stojkovića koji je došao u šesnaesterac!

Na kraju erupcija oduševljenja malobrojnih pristalica Partizana. Posle kornera i gužve u kaznenom prostoru lopta stiže do Evertona Luiza koji je smešta u mrežu i sprečava senzaciju!

Partizan je tako izbegao drugi poraz u prvenstvu ali još jedan remi svakako ne može da zadovolji, posebno ako se ima u vidu da su gosti imali igrača manje više od sat vremena.

Narednu prvenstvenu utakmiu Partizan će odigrati za vikend protiv ekipe Rada na Banjici, dok će Napredak ugostiti šabačku Mačvu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

119 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 22.09.2017
12:51

Senzaciju su sprecile sudije, a ne Everton.

avatar
AC REVOLTIZAN
Thursday, 21.09.2017
09:42

Crveni je opravdan iako mozda prestrog, steta sto Jevtovic aka Fantom onda nije dobio zuti karton jer ga je apsolutno zasluzio, ne bi mi ni bilo zao cak i da ga je sudija iskljucio ukoliko bi bilo razloga za to, a na kraju svakako jeste bio ocigledan ofsajd iz kojeg smo dali. Polako poniremo i prosipamo bodove jer nemamo trenera koji bi oformio ratnicki duh, ni najbolje igrace ne koristi, u previse dobrim i prijateljskim odnosima i sa igracima, ali i sa onom suprotnom stranom, sve ono sto nam ne treba...

avatar
mercedes
Thursday, 21.09.2017
09:17

Nevidjena kradja. Tako su radili cele prosle sezone dok je Lea samarala igrace bez zutog kartona. Ovo crveni karton??? 6 minuta nadoknade dok se ne da gol? Everton pola metara u ofsajdu??

avatar
Thursday, 21.09.2017
08:02

СРАААААААМНООООООО ИЗДАЊЕ ПАРТИЗАНА, као велики гробар тешка срца могу да кажем да смо надиграни од чарапана са играчем мање! Овако се не носи грб и дрес Партизана. Респект за Стојкета и Евертона, остали сви испод просека... Хвала судији за бод јер није досудио офсајд приликом постизања изједначујућег поготка.

avatar
SaMORealNO
Thursday, 21.09.2017
07:36

Djukicu zameram sledece Forsiranje igre sa dva zadnja vezna gde su oba defanzivno orijentisana a u napadu nista Forsiranje Miletica Forsiranje Pantica po krilu kada se zna da je decko centralni vezni Forsiranje TAwambe koji nije gol igrac

avatar
Boki.Antonijevic
Thursday, 21.09.2017
06:06

Jel to Partizan igrao pod suspenziom opet? Msm prazan stadion mora da je suspenzija stadiona ili vlada kuga, treceg nema.

avatar
Boki.Antonijevic
Thursday, 21.09.2017
05:55

O ofsajdu ni govora? Ispred Evertna je bio golman, znaci po novim pravilima nije ofsajd... c c c c

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Thursday, 21.09.2017
05:01

Ova sramna kradja ili otimacina je bruka za srpski fudbal.

avatar
Realan_PFC
Thursday, 21.09.2017
16:16

glavni sudija odradio posao bez greske, linijski jednom pogresio kod gola partizana i odma je namestaljka? pa da je namesteno priznao bi 2 minuta ranije go ozegovica iz ofsajda ........... kad partizan da neregularan pogotak odma je namestaljka? jankovic postigne regularan pogodak protiv vozdovca za izjednacenje, sudija pogrersi i ponisti zbog ofsajda, tad nije bilo namestanje? niko nista nije spomenuo u novinama sto je partizan ostecen .......... zasto nekazete zasto vam nedaju mazica da vam sudi derbije? mozda zato sto covek sudi posteno? nesme da namesta po vasim uslovima?

avatar
Realan_PFC
Friday, 22.09.2017
20:07

mije kradja i otimacina kad pomocni sudija pogresi, kradja i otimacina bi bilo da je priznao go iz nekog ociglednog ofsajda od 2 metra .......... da je priznao ozegovicev go to bi bila sramota

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 22.09.2017
12:52

Ti umesto da se postidis ti branis ovu kradju i otimacinu. Bravo.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 22.09.2017
05:06

Taj Mazic sudi posteno samo po vama sto navijate za partizan, a imate pravo da ga branite s obzirom koliko je ucinio za vas.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 22.09.2017
05:05

Kazi samo jedno prvenstvo koje ste vi osvojili, a da nije bilo namestaljki. Vi bez toga ne mozete, to vam je u krvi jer znate da samo tako pored jedne Zvezde mozete biti prvi.

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 21.09.2017
00:08

Kakav kompleks malog kluba iz ljutice Bogdana. Vise ih ima na partizanovim nego na zvezdinim vestima. Boli dupla kruna

avatar
Jelena Renovcevic
Thursday, 21.09.2017
13:09

Videli od vas.

avatar
Capitano
Thursday, 21.09.2017
16:45

Da sigurno ce bivsi prvak Evrope i sveta imati komplekse za vasu duplu krunu! Uvek ste bili mali bucni komsija, i tako ce da bude zauvek!

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 20.09.2017
23:02

Taman kad sam mislio da je krenulo nasem fudbalu onda vidim ovu situaciju i vrati me nazad u realanost. Smesan crveni karton koji ne bi nikad bio pokazan da Partizan nije vec bio u nedostatku, igra do 96 minuta i onda gol po svaku cenu..

avatar
Petar Petar
Thursday, 21.09.2017
02:25

Partizan nije bio u zaostatku kada je pokazan crveni. I crveni nije ni malo smesan vec apsolutno zasluzen. Igra do 96 sasvim opravdano, e gol jeste iz ofsajda, to je cinjenica.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Thursday, 21.09.2017
05:02

I to iz cistog ofsajda.

avatar
VREBA KEBA
Wednesday, 20.09.2017
22:27

Odlucite se za jedno. Prvo kad je stigo Djukic odma ste se podigli u nebesa on je vodio Valensiju on ovo on ono i videli ste sebe u Ligi Sampiona. Onda kad su dosle kvalifikacije i utakmica sa Olijem pa sto Cirkovic sto Kljajic sto ovo sto ono i napraviste od njega smesnog trenera. Onda druga utakmica sa Videotonom i 4:0 pa onda komentari osvajate kup i ligu sto posto i prolazite grupu. Onda dodje Vozdovac pa onda opet stara prica jer ste svi strucnjaci veci od Murinja pa mu pricate sta da radi. Onda je krenulo sa pobedama 1 1 protiv Jang Bojsa i odjednom Djukic bolji od Zidana. Sad dodje Napredak 1 1 terate coveka i 50% igraca iz kluba. Ista prica za Ilieva, kad je poceo prelazni rok on nista ne dovodi svi ga ispljuvaste i sve tako do avgusta jer nije mogo da dogovori Sumu pa kad ga je doveo onda pricate kasno je sad idalje ga mrzite pa dodju Tosic, Mitrovic, Antonov itd. i onda ste ga digli u nebesa. Nije proslo ni 2 meseca od pocetka sezone vi ste promenili 30 misljenja kako za igrace tako za strucni stab.

avatar
Petar Petar
Thursday, 21.09.2017
02:28

Ko je ikad pohvalio Djukica? To je osobina vas da uzdizete i pljujete iz nedelje u nedelju. Za vas je Grof bio Bog Bogova kad je odigrao sklanjalicu od prvenstva, a onda kad su poceli svi da ga ljuste redom, onda najgori na svetu. Procitaj samo vase komentare sa pocetka kvalifikacija o Milojevicu, pa se onda vrati ovde da se izvinis sto pises svasta.

avatar
mm20
Thursday, 21.09.2017
10:39

Svaka ti cast. Sve si lepo rekao.

avatar
Petar Petar
Wednesday, 20.09.2017
22:04

Evo da skratim komentar, jer ovaj dugi nece da ode. Prvo, mislim da smo dali gol iz ofsajda. Dalje, da nabrojim, po meni, kardinalne greske Djukica. Prva, Jevtovic u ekipi protiv timova koji ne prelaze centar, to je kao da imate dva igraca manje. Covek gresi, pa onda bije da bi se ispravio, ja bih mu veceras da sam sudija dao crveni. Druga, nema levog beka na klupi. Treca, izmena Miletica i vracanje Jankovica na beka, a ne zamena Jevtovica. Cetvrta,Tavamba koji ocigledno place za klupom, a jedini je nezamenljiv. Znaci, covek masi sve zivo sto moze, a sad je poceo i da usporava napade i da se ponasa na terenu kao s marsa da je pao. Peta, kada je vec usao Djurickovic, morao je on na beka, a Marko napred. Sesta, igra sa tri centarfora u situaciji kada nema ko da iskreira nesto je teska zabluda i neznanje kako okrenuti utakmicu. i kad jos tu dodamo tragicno izvodjenje prekida i jurcanje po terenu bez ikakvog cilja i ideje, vidi se da je Djukic po meni, ipak los potez uprave. Napredak necu da komentarisem, jer po meni ovo sto oni igraju nije fudbal, ali Boze moj, niko nam nije kriv kad ne znas takvim musavcima da das pet i posaljes ih kuci. Ovo sto Partizan igra u nasem prvenstvu jednostavno nije dovoljo dobro, ne znam koji je razlog, ali jeste tako, i plasim se da ako ovako nastavimo bicemo opet u debelom minusu kao pre dve godine.

avatar
AC REVOLTIZAN
Thursday, 21.09.2017
08:49

Izdominirao...

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Wednesday, 20.09.2017
21:43

Nema veze sto je iz ofsajda u 99 minutu :D

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 21.09.2017
00:12

Jel sam rekao ceo tim Partizana je jeftiniji od Pere Antica, ili od dva Amera (Feldin i Rocesti), Francuza (Lesorta) i Pere Antica? Tako da ovaj tvoj komentar o plati Pere Antica nema veze sa vezom na moj komentar.

avatar
Capitano
Thursday, 21.09.2017
16:40

A to sto Bambi prima milku i po evrica na godisnjem nivou?

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Thursday, 21.09.2017
12:22

To je takodje velika laz,kad cujes koliko je imao vilson okrences se dva puta polako

avatar
Igorinjo
Wednesday, 20.09.2017
21:39

Uh što ga Stojke ne zabi ;)

avatar
_Hejter_
Wednesday, 20.09.2017
21:33

krađa kao i uvek

avatar
MilošPB
Wednesday, 20.09.2017
22:31

A nekoga to čudi?

avatar
AC REVOLTIZAN
Thursday, 21.09.2017
08:49

A nije bila kradja na Banjici?

avatar
Nscz65
Wednesday, 20.09.2017
21:22

Nadoknadice vam bodove kokeza na prolece bez brige

avatar
AlexPFC
Wednesday, 20.09.2017
21:21

Stojke je objasnio Tavambi kako se igra u napadu a postavu sa Jevtovićem i Miletićem na beku neću ni da komentarišem. Diletantski potez Đukića sa gomilanjem ofanzivnih igrača u drugom poluvremenu. Napadali smo bez ikakve koncepcije kao muve bez glave. Postava od pre nekoliko dana koja je dobila Radnički, lagano bi dobila i ovaj meč ali Đukić kao da to ne želi da shvati.

avatar
Povratak bota 7855
Wednesday, 20.09.2017
21:20

Sprečio jeste ali iz ofsajda.

avatar
Povratak bota 7855
Wednesday, 20.09.2017
21:19

Sprečio jeste, ali iz ofsajda. Osim ako povratak kralja ne iznese drugačiju nadrealnu ekseprtizu.

avatar
Markо Đorđević
Wednesday, 20.09.2017
22:20

Uticaj Merkura nad Venerom, vetar severac koji je duvao samo u drugom poluvremenu u korist Napretka, 7 izmisljenih auta I 42 nedosudjena faula fudbalerima Napretka. Takodje, trebalo je da se utakmica produzi 16, ne 6 minuta. :D

avatar
MilošPB
Wednesday, 20.09.2017
22:33

Svi je željno očekujemo. Šlag na torti, od ovog cirkusa.

avatar
vidakovic87
Wednesday, 20.09.2017
21:18

Haha ofsajd ko kuca

avatar
paok
Wednesday, 20.09.2017
21:14

Jadni su nasi napadaci kad je Stojkovicev sut bio jedan od najopasnijih. Nikako ne kontam Tawambu, koliko njemu treba sansiunositi da da gol. Iskreno i da ostanese sam nau gol liniji pitanje jel bi nekako ugurao loptu. Jos jedna stvar mi bode oci, centarsut na prvu i konstantno nista ali se forsira celu utakmicu. Ne znam.jel to zamisao Djukica ili nasi igraci tako lose centriraju.

avatar
Sasa1969
Wednesday, 20.09.2017
21:14

Pojma nemamo, trener smesan do bola, ekipa cela cirkuzanti, nemas igraca koji moze da razbije odbranu, igras protiv ekipe koja ima igraca manje 70 min, glumimo ekipu, prdi trener kako smo kvalitetni, prdi ona sveznalica Pantic, trener prica o nekom indijancu Solomonu da je igrac koji nema limit, a decko ne zna gde udara,nemamo vezni red, nemamo odbranu, kakva LE, otreznjene dolazi protiv Dinama iz Kijeva, oni ce nas oduciti od fudbala

avatar
Gogi-11
Wednesday, 20.09.2017
21:10

Nemoze to bez kradje pa to ti je... 6 minuta nadoknade pa gol iz ofsajda a tek o kriterijumu sudjenja sta reći a ne zaplakati....

avatar
Burazer
Wednesday, 20.09.2017
21:10

Opet je Partizan izgubio titulu na samom startu, jer nisu sposobni da odigraju 2 meca u 7 dana. Neki ljudi rade po 10 sati dnevno 7 dana u nedelji, za 30000 dinara pa se ne zale da su umorni, a ove sekaperse rade 3 sata u 7 dana za 5000 evra mesecno I ne mogu da izdrze.

avatar
AC REVOLTIZAN
Thursday, 21.09.2017
08:52

I prosle godine smo je -izgubili- na samom startu:-D Ako je neko poznat po tome da gubi titulu u pocetnom periodu i vec tamo (i to najkasnije:-)) do trecine prvenstva, to sigurno nije Partizan. Naravno, smeniti trenera.

avatar
DuskovicSRB
Wednesday, 20.09.2017
21:09

Стојке најлуд голман, штета што га није дао

avatar
Taktičar
Wednesday, 20.09.2017
21:09

Djukic ili je teska neznalica, ili neki igraci moraju da mu igraju i pored toga sto iz meca u mec igraju sve losije i nonsalantnije. Marko Jevtovic momentalno aut, ali momentalno, sta cekas sa Panticem? Tawamba na ladjenje, covece Boziji

avatar
Petar Petar
Thursday, 21.09.2017
02:34

Konacno neko da vidi da ona devojcica nije za prvi tim. Sve nesto place i sve u fazonu, jao mama, vidi svi me biju. A od fudbala nista, premorio se covek valjda. Tavamba u poslednjih nekoliko utakmica izgleda kao najobicnija panjina na terenu, i ovaj nikako da ga malo odmori, nego na svakoj po 90 minuta. Jevtovic isto tako standardan uvek kad nije povredjen, pa ne razumem stvarno koji je razlog da on bude nezamenljiv na terenu. Prvo covek ne zna da trci, a o drugim kvalitetima necu da trosim ruke da pisem vise.

avatar
AC REVOLTIZAN
Thursday, 21.09.2017
10:59

On je pisao za Marka Jevtovica, a ne za Marka Jankovica, ali i jedan i drugi su devojcice:-D

avatar
Taktičar
Thursday, 21.09.2017
10:45

Ja ne znam sta treba da se vide desi, stvarno, ako on to ne vidi onda on ne gleda utakmicu

avatar
Taktičar
Thursday, 21.09.2017
10:44

Tebra ja o Jevtovicu pricam godinu dana, da decko ne moze, nije on kriv, nema kvalitet. Danilo Pantic mora da igra, decko zna.

avatar
Dragan Petrov
Wednesday, 20.09.2017
21:09

Bruka, bruka i bruka !n Tako je to kad igraju penzioneri i prosecni igraci !

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Thursday, 21.09.2017
13:29

Mislis, Stojkovic i Tosic?

avatar
Milos Spasojević1
Wednesday, 20.09.2017
21:08

Bilo bi i 10 da je trebalo toliko za goall

avatar
AC REVOLTIZAN
Thursday, 21.09.2017
08:52
avatar
LoleRava
Friday, 22.09.2017
17:53
avatar
Jelena Renovcevic
Thursday, 21.09.2017
13:19

Ti ne pricas engleski?

avatar
Maksimus
Wednesday, 20.09.2017
21:07

Koja je tuga ovaj Djukic, Nikolic bi sa ovim timom haos pravio, Stojke umalo gol ahahahhaa, neresen rezultat najrealniji, s' obzirom na sanse i pozrtvovanje..

avatar
ZubA
Wednesday, 20.09.2017
21:06

Lepo rece trener Napredka, smesno je sve. Prvo crveni onako i to u 28. minutu, sramota. Gol iz ofsajda na kraju. A o 6 minuta da ne pricamo. Sramota, a jos slave bod protiv Carapana :D ne zasluzen.

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 20.09.2017
21:06

Da se igralo makar jos 10 minuta...

avatar
zg partizan igokea
Wednesday, 20.09.2017
21:05

Da niste dali taj gol, sudija bi utakmicu produzio jos 10 minuta. Smesno.

avatar
England
Wednesday, 20.09.2017
21:05

Nije Napredak imao igraca manje nego vise Tavamba i Jevtovic su igrali za njih.

avatar
Zlato
Wednesday, 20.09.2017
21:04

Pitaju igraci Napretka sudiju jos koliko se igra a on kaze dok partizan ne postigne pogodak

avatar
Arsen(al)
Wednesday, 20.09.2017
21:03

Cist ofsajd za 1:1.

avatar
Jason
Wednesday, 20.09.2017
21:03

Tawamba mi se nikad nije svidjao zbog ovih promasaja.Nikad nije umeo da da gol osim da nije na tacnu!Ovi kiksevi vec prave pritisak da pobedimo u derbiju...Brz oporavak Tosicu!

avatar
AC REVOLTIZAN
Thursday, 21.09.2017
08:53

I treba da prave. Bolje i tako nego da udjemo bez dovoljno motiva u Derbi.

avatar
Jason
Thursday, 21.09.2017
13:25

Sigurno da je bolje

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 20.09.2017
21:03

Ovaj crveni je za nijansu veca prevara od crvenog Van Persiju protiv barse. Doduse partizan i barselona imaju dosta slicnosti,oba kluba nisu imala nikakvu istoriju do angazovanja sudija. Takodje,malo je sudija produzio mec i bez penala za partizan,opet osteceni,a samo njima jasno.

avatar
_COYG_
Wednesday, 20.09.2017
23:45

au kralju, secam se te tekme, i mesi sledecu utakmicu suta loptu nakon zvizduka sudije, i nista... i osvoji barsa ls...

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 21.09.2017
00:21

dva najveca zla u svetu sporta

avatar
Povratak kralja 56
Wednesday, 20.09.2017
21:03

Đukić je pogrešnim sastavima i rotacijama prosuo 3 protiv Voždovca i još 2 boda protiv Napretka. Igrače koje nisu prošli pripreme ili nisu kompletne poput Kosovića, Sume, Tošića i Jankovića forsira do iznemoglosti, a rotira tj. odmara Evertona i Radina koji mogu dve utakmice neprestano da igraju i ono najvažnije igrali su mu Ćirković i Jevtović, a ovaj drugi mu i dalje igra, skoro nikome nije jasno ZAŠTO?!

avatar
Кун
Wednesday, 20.09.2017
21:25

Daj da pročitamo stručnu analizu suđenja, što nema toga danas?

avatar
peca035
Wednesday, 20.09.2017
21:41

ajde malo prokomentarisi produzetak od 6 minuta, a jos bih vise voleo vas gol za izjednacenje, posto volis da komentarises "sudije" i njihovo "navijanje" za cigane, kako bi ovo nazvao...

avatar
Markо Đorđević
Wednesday, 20.09.2017
21:02

Asistencija rukom, Everton u ofsajdu, igra se dok partizai ne da gol. Welcome to Serbia.

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 20.09.2017
21:25

penal za zvezdu

avatar
AC REVOLTIZAN
Thursday, 21.09.2017
08:54

Sutnuli bismo vam iz penala, Kunicu, sta hoces:-D

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 21.09.2017
00:07

Kun. nDupla kruns

avatar
Кун
Wednesday, 20.09.2017
22:42

Šutni na gol Zvezdi...

avatar
Doktor Trax
Wednesday, 20.09.2017
21:02

Ofsajd ko kuca kod izjednacujuceg gola, a po stranu produzetak dok se ne da gol protiv 10 igraca.

avatar
Zlato
Wednesday, 20.09.2017
21:02

Crveni karton I 7 min nadoknade pocelo je.

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 20.09.2017
21:01

Kakav amaterizam. Miletic levi bek , Vulicevic , Jevtovic , Ozegovic , Tavamba nisu igraci za Partizan !

avatar
AC REVOLTIZAN
Thursday, 21.09.2017
08:55

Nije ni Jankovic.

avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 20.09.2017
21:01

Korner posle faula i gol a utakmica traje dok se ne postigne gol .. u ovom slucaju 100 minuta ravno. Nikad jaci napredak.