Partizan ipak ostaje bez napadača?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.01.2015.
22:42
Izvor: Sportske.net

Neizvesnost oko toga na koje će igrače moći da računa trener Marko Nikolić, i dalje je prisutna u redovima Partizana.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Već smo u više navrata pisali o još uvek neuspešnim pokušajima nove uprave Partizana da angažuju pojačanja u defanzivnoj liniji tima, a uporedo sa tim, crno-beli pokušavaju da zadrže jednog od ključnih igrača u svom timu, drugog strelca iz jesenjeg dela sezone Danka Lazovića.

On, kao što je poznato, ima ''otvoreni ugovor'' sa Partizanom, ove zime ''merka'' ponude iz inostranstva, kojih ima sve više, imajući u vidu odlične partije tokom jeseni, kao i par nastupa u reprezentaciji Srbije.

I kada se činilo da je došlo do zatišja po pitanju ponuda za Lazovića, posle ozbiljnog interesovanja Peking Enterprajza, ovih dana se oglasio još jedan kineski klub, i to prvoligaš, uz još bolju finansijsku ponudu iskusnom napadaču.

U pitanju je Tjanđin Teda, koja navodno nudi 1.100.000 evra na ime godišnjih Lazovićevih primanja, što je ponuda kakva se teško odbija.

Informacija je, još uvek, nezvanična, a ukoliko Kinezi budu konkretni i uporni, Lazović bi i pored velike želje da sa Partizanom osvoji titulu, uskoro ipak mopgao da se preseli na Daleki Istok.

To bi, naravno, izazvalo probleme u napadačkoj liniji tima, pogotovo što je Lazović jesenas sjajno sarađivao sa Škuletićem, a da sve bude još neizvesnije, ni Škuletićev ostanak u Humskoj i dalje nije siguran.

I kako sad Marko Nikolić da na pravi način spremi ekipu za ono što je čeka na proleće...?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re
Monday, 26.01.2015
23:44

Nikako ne moze da spremi, Danko svoj ostanak vezuje sa ostanak Skuletica! Bice tesko...