Partizan ima SNAŽNU podršku iz Crne Gore u borbi za titulu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 05.04.2017.
09:40
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Polako ulazimo u finiš sezone, počinju odlučujuće borbe za trofeje.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Danas je, konkretno, aktuelan Kup Srbije, igraju se utakmice četvrtfinala, a Partizan će od 13 časova biti na velikom isputu protiv sve bolje ekipe Voždovca.

U susret toj utakmici, mladi vezista Partizana i reprezentativac Crne Gore Marko Janković otkrio je da crno-beli dobijaju iz Podgorice ogromnu podršku, u šta se uveri svaki put kada ode na okupljanje ''Sokolova''.

Naravno, ta podrška dolazi od selektora reprezentacije Crne Gore Ljubiše Tumbakovića i njegovog pomoćnika Zorana Bate Mirkovića, koji su tokom devedesetih bili akteri Partizanove dominacije u našoj zemlji.

''Zamislite kad u Podgoricu dođemo Kića Kosovoć i ja, a tamo već Tumbaković i Mirković, sve Grobar do Grobara! Tumba nam želi sreću, da se borimo do kraja. Priziva sezonu kad je Zvezda dugo bila prva, a Partizan je pri kraju prestigao i postao prvak. Nadamo se da će tako biti i sada'', poručio je Janković, a prenosi današnji ''Žurnal''.

Što se tiče današnje utakmice, Janković veruje da će Partizan uspešno odraditi posao tokom 90 minuta i da neće odlučivati penal lutrija. A ko ipak do nje dođe..

''Naravno, uvek sam na raspolaganju da šutiram penal'', poručio je Janković.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Baxter Stockman
Wednesday, 05.04.2017
11:31

Crna Gora najgrobarskija Srpska zemlja.

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Wednesday, 05.04.2017
10:24

Ne mogu tamo pa cu ovde to da napisem, Sergej vec igra za Orlove i za njih je dovoljno dobar:-D

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Wednesday, 05.04.2017
10:17

Titulu smo vec osvojili (da se ne uvredi Vojvodina, ali to je cinjenica jer ce razlika izmedju nas verovatno biti samo veca), preostaje nam samo Kup.