Partizan ima novu ''desetku'' - Hoće li opravdati očekivanja?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.06.2017.
18:21
Izvor: Sportske.net

Danas je to i potvrđeno...

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbaler koji je svojim preranim odlaskom u Čelsi pre dve godine prilično razočarao navijače Partizana, ovog leta je iznenadio povratkom u redove crno-belih, gde je stigao na jednogodišnju pozajmicu.

Reklo bi se, predstojeća sezona je ''biti il' ne biti'' u karijeri Danila Pantića, u smislu da li će zaista napraviti nešto veliko što su mu mnogi predviđali dok je igrao u omladinskoj konkurenciji, ili će se utopiti u prosek.

U hotel ''Palisad'' na Zlatiboru, gde se priključio ekipi Partizana pre nekoliko dana, stigao je presrećan, raširenih ruku, ali je pre svega utisak da je on zapravo dočekan od strane kluba u kome je ponikao baš na taj način - raširenih ruku.

U prilog tome i slika sa današnje utakmice u Lučanima, gde je Danilo Pantić nastupio u dresu sa brojem 10, što bi ovaj mladi fudbaler trebalo u isto vreme da prihvati i kao veliku čast, ali i kao veliku odgovornost.

Danas se protiv Mladosti (0:1) nije proslavio, baš kao ni kompletan tim  koji je Miroslav Đukić izveo na teren, što bi i Pantiću i ostatku ekipe trebalo da predstavlja veliku opomenu pred izuzetno važne izazove u novoj sezoni.

Još jedna rana eliminacija iz Evrope bi ekspresno bacila u senku sve ono dobro što je bilo urađeno tokom ovog proleća na domaćoj sceni. Naravno, u Partizanu su toga svesni, nadamo se i Pantić, pa bi bilo za očekivati da je bonus kikseva na pripremama danas ispunjen i da će crno-beli u narednim mečevima krenuti uzlaznom linijom.

--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
paok
Friday, 23.06.2017
08:19

Ma manite se vise Pantica, pisete o njemu jao da je bitan. Daj dovedite prava pojacanja ako mislite uci u Evropu. Samo zavlacite navijace. Bilo je vremena da se dovede barem stoper a ni to niste u stanju.

avatar
brekbaCh1
Thursday, 22.06.2017
21:19

Nadam se da nece. Sramota koji broj mu dali.

avatar
Burazer
Thursday, 22.06.2017
19:13

Ako Partizan ne udje u grupu, sto LS sto LE, raspada se tim.

avatar
Thursday, 22.06.2017
19:09

Pantic nam ne treba ni za trening

avatar
R E V O L T
Thursday, 22.06.2017
19:03

Kovacevic je osmicu.

avatar
R E V O L T
Thursday, 22.06.2017
18:28

Kakav samar ugledu kluba! Ne znam sta su nosili Bobek i Kovacevic (to jest verovatno sam i znao, ali sam u medjuvremenu malo to zaboravio), ali kakva je ovo uvreda za Mocu, Ciru, Moreiru, Vukica, ovo je kao da ste dali taj broj Nikolovu, Fofani ili Eliomaru, sa akcentom na ovog prvog...

avatar
Partizan/Lazio
Thursday, 22.06.2017
19:55

Neuporedivo vise mozemo da izgubimo nego da dobijemo njegovim povratkom,vec imamo problem sa Vlahovicem,a slika koju saljemo ovim potezom nam nimalo ne pomaze ...

avatar
R E V O L T
Friday, 23.06.2017
08:05

Slazem se. Kako je odigrao juce? Krenuo sam da gledam tek od 33. minuta jer nisam ispratio da utakmica pocinje vec u 11h, a naisao sam cak i na neke pohvalne komentare...

avatar
odjava
Thursday, 22.06.2017
23:30

strasno koliko si u pravu , ali strasno kako nas neko pljuje i zapisava , sta radi ovaj Djukic i uopste ta buljumenta....