Partizan ima novog predsednika, Đurić otišao ''bez pozdrava''!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.12.2014.
17:28
Izvor: Sportske.net

Današnja Izborna skupština u Partizanu samo je formalno potvrdila ono što je postalo jasno već posle obavljenih Zborova u Humskoj. Zoran Popović je novi predsednik Partizana!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan od danas i zvanično ima novog predsednika! To je biznismen Zoran Popović koji je na Izbornoj skupštini dobio jednoglasnu podršku!

Kako smo i objavili, dosadašnji prvi čovek kluba Dragan Đurić se ''zbog bolesti'' nije ni pojavio na Skupštini, kao ni njegov prvi saradnik Mile Jovičić, koji je odustao od kandidature.

Pre Popovićevog izbora, dosadašnji potpredsednik kluba Ratomir Babić je podneo izveštaj o poslovanju kluba u proteklih šest i po godina i između ostalog potvrdio da su ukupna dugovanja kluba 9.9 miliona evra, odnosno sa porezima koji stižu na naplatu, ukupno oko 13 miliona evra.

Posle Babićevog izveštaja, Ljubiša Tumbaković je predložio izbor Zorana Popovića za novog predsednika, da bi zatim svih 48 prisutnih delegata jednoglasno podržalo ovaj predlog.

Dakle, Partizan će u narednom periodu voditi Zoran Popović, koji bi trebalo da uskoro obelodani i ko će mu biti prvi saradnici u novom rukovodstvu.

Prema aktuelnim spekulacijama, očekuje se da Ljubiša Tumbaković bude izabran za novog potpredsednika, a nekadašnji fudbaler crno-belih Dragan Ćirić je već ''viđen'' na poziciji sportskog direktora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke