Partizan ima JOŠ JEDNOG sponzora!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 04.05.2015.
13:09
Izvor: Sportske.net

Aktivnosti novog rukovodstva Partizana i rezultati rada više su nego opipljivi.

Povezane vesti

Kako je i najavljeno, sektor marketinga fudbalskog kluba Partizan podignut je na jedan značajnije više nivo.

Posle potpisivanja sponzorskih ugovora sa eminentnim kompanijama poput Ktitora i 'Zepter Internacional', sponzorskom pulu FK Partizan priključiio se i vodeći maloprodajni lanac tehnike Laptop centar.

Ugovor imzđeu Laptop centra i  FK Partizan sklopljen je do kraja sledeće sezone, a potpisali su ga direktor Laptop centra Stevica Kujundžić i generalni direktor crno-belih Miloš Vazura.

Ovo je samo još jedan korak ka ostvarenju biznis plana, kaže direktor Partizana.

"U korak sa šampionskim ambicijama i rezultatima idemo i ka ostvarenju našeg biznis plana. Ako želimo da pariramo i drugim klubovima u Evropi, ne samo rezultatima već i po načinu rada i infrastrukturi, onda moramo da radimo na tome. Naša želja je da Partizan bude moderan klub sa evropskim sistemom rada i menadžmentom.",
kaže generalni direktor Miloš Vazura.

Inače, Laptop centar će novim ulaganjem u sport ponuditi armiji navijača „parnog valjka“ potpuno nov koncept prodaje tehničkih uredjaja, koje će moći da koriste kako na samim stadionima, tako i da iz svojih domova prate utakmice i uživaju u drugim aktivnostima, ali i da ispunjavaju profesionalne obaveze po najvišim standardima, po čemu je Laptop centar prepoznatljiv godinama.

"Laptop centar će nastojati da svojim iskustvom i tehnološkim znanjem pomogne Partizanu da do kraja ove sezone i tokom cele sledeće godine ostane najbolji u okvirima Srbije, ali i uspešno zakorači na međunarodnu scenu. Potpisivanje ugovora sa Partizanom je velika podrška klubu, ali i ovaj put imamo zajednički cilj da ostanemo najbolji u svojim oblastima", rekao je Stevica Kujundžić,  generalni direktor kompanije Laptop centra, a prenosi zvanični sajt kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 04.05.2015
14:33

Broj sponzora ne mora da znači da je uprava uspešna ukoliko je vrednost sponzorskih ugovora mala, mi ne znamo koliko iznose ti ugovori sa Cepterom, Ktitorom i Laptop centrom tako da ne možemo ni da ocenimo koliko su to dobri potezi ali svaki sponzor je dobrodošao.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 04.05.2015
22:10

Ali moraš da se složiš, da je ipak bolje imati sponzora nego nemati...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 04.05.2015
13:34
avatar
baldekeita
Monday, 04.05.2015
13:27

Umesto da nam sponzori donose stotine hiljada evra mi se prodajemo za 4 laptopa,2 tv-a i jedan ruter!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 04.05.2015
14:22

Polako s tim ruterom, cuo sam da je otpao iz kombinacije:-D

avatar
Miroslav Topalovic
Monday, 04.05.2015
16:42

a kao bonus,u slucaju da osvojimo titulu dobijamo i jedan 4-ro kanalani splinter za taj ruter,da bi sva 4 lap-topa mogla da se povezuodjednom :D

avatar
33
Monday, 04.05.2015
13:16

Ovo vec lici na nesto! :)