Partizan ima četiri mete i sve su iz Superlige!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.06.2016.
09:27
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije radi na angažovanju pojačanja za sezonu 2016/2017 i može se reći da su dva transfera već ugovorena, dok se na druga dva intenzivno radi. Crno-beli su se ovoga puta odlučili za kupovinu robe sa "domaćeg" tržišta.

fk-radnik.com
fk-radnik.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan ima ozbiljne probleme kada je izbor novog rukovodstva u pitanju što se svakako odražava i na rad sportskog sektora, ali sportski direktor i trener ipak pokušavaju da realizuju zacrtane ciljeve.

Sudeći na osnovu informacija do kojih su mediji stizali u završnici sezone, Partizanove transfer mete u letnjem prelaznom roku biće igrači koji nastupaju u domaćem šampionatu.

Više puta smo pisali da su transferi Petra Đuričkovića iz niškog Radničkog i Milana Radina iz Voždovca praktični već ugovoreni i da se čeka na njihovu realizaciju, a crno-beli su u Superligi našli i novog levog beka.

Konkurenciju Miroslavu Bogosavcu i Aleksandru Subiću trebalo bi da pravi Nemanja Miletić (24), levi bek ivanjičkog Javor Matisa koji je Ivanu Tomiću "zapao za oko" u prolećnom delu sezone.

Pored pomenute trojice u Humsku bi trebalo da stigne i jedan stranac, ali takođe iz kluba koji nastupa u Superligi.

Nije tajna da Partizan u svojim redovima želi krilnog fudbalera Radnika iz Surdulice Samjuela Ovusua, ali superligaš iz jugoistočne Srbije "zateže" i pokušava da dobije bolju ponudu.

Nakon što su skauti PSV-a i Anderlehta gledali Ovusua Radnik je "zategao" sa cifrom od pola miliona evra, ali se sada pregovara o sumi u opsegu od 200 do 250 hiljada evra koje Surduličani traže kao obeštećenje.

Ostaje još da se vidi da li je Partizan u potpunosti odustao od meta sa inostranog tržišta ili će Ivica Iliev izvući "keca iz rukava" i obradovati navijače kvalitetnim igračem sa evropskog tržišta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Wednesday, 01.06.2016
17:19

Osim Ovusua, interesantan mi je Deletić, desno krilo Radnika, a posebno desni bek, Miloš Petrović iz Radničkog (to nam je i jedna od slabijih tačaka).

avatar
indija durot
Wednesday, 01.06.2016
13:41

Podseca na Manea mozda i bude nesto od njega

avatar
svojnasvome
Wednesday, 01.06.2016
13:22

Po ovom je jasno i kakva je uprava i koje su zelje kad je evropa u pitanju.....ako nista bar nam je jasno da ne postoji zelja i volja da se igra evropa, pa da se ne nerviramo bzv......sa ovim pojacanjima ide se dalje ka nekoj prosecnosti za JSL i dalje padanje ka dnu

avatar
jv
Wednesday, 01.06.2016
12:33

Ovo je smesno. Da li ce i sada drzava biti zasluzna za Zvezdinu titulu? nPartizanu trebaju novi ljudi, ovi ce ga odvesti u drugu ligu.

avatar
Dača
Wednesday, 01.06.2016
16:36

Nekome iz vrha to i jeste cilj. Nijedan član uprave Partizana se tu ne nalazi slučajno. Tu su s razlogom, da nas unište i doteraju do dna.

avatar
Dragan Stjepanovic
Wednesday, 01.06.2016
12:13

Djurickovic nije los igrac, svidjao mi se i onaj Docic iz Javora al vidim njega nisu spomenuli. Ovusu je opako brz i dobro ce nam doci takav igrac u evropi pogotovo ako mu bude imao ko poslati dobro loptu. Treba pustiti Tomica i Ilijeva da rade svoj posao, prosli prelazni rok su odradili odlicno.

avatar
Poznavalac
Wednesday, 01.06.2016
11:48

ocaj, pa dal je ovo moguce??ovo ne bi bila pojacanja ni za vozdovac,eto koliko smo nisko pali..

avatar
Zoran Vukic
Wednesday, 01.06.2016
10:27

kako sad Ovusu zar nije prbrz zaPartizan[Tomica]takve karaktrstike imali Knezevic iTru

avatar
RedDevil89
Wednesday, 01.06.2016
10:09

Ovaj Ovusu isti onaj zigu bugule. :-)

avatar
Wednesday, 01.06.2016
09:37

AKO! smo odustali od pojacanja iz inostranstva (ne vidim kako bi to bilo moguce no dobro), onda bolje da i ne igramo Evropu. Od ove cetvorice, samo Radin i donekle Miletic i Djurickovic mogu da budu od neke koristi za rotaciju, ali iskljucivo za rotaciju. Nama treba sest-sedam igraca samo za prvi tim, a nasi zele da dovedu sedam-osam igraca ukupno, od toga je vec pola iz domace lige, smejurija na kub...