Partizan - Iliev najavio nove promene, evo i kada

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.08.2017.
09:19
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

U Partizanu je ovih dana sve podređeno utakmici u Felšutu, od čijeg će ishoda zavisiti i mnoge stvari u završnici letnjeg prelaznog roka.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Posle beogradskih 0:0, revanš protiv Videotona dočekuje se uz mnogo neizvesnosti. Više od rezultata, sportskog direktora Partizana zabolela je igra pojedinih fudbalera od kojih se mnogo više očekivalo u prethodnom susretu.

Podsetimo, Ivica Iliev je posle meča u Humskoj javno iskritikovao Marka Jankovića i Sejdubu Sumu, a u intervjuu za današnji ''Žurnal'' priznao je da ga ljutnja još uvek drži.

Ipak, na tu temu ne želi dalje da govori u javnosti, već je neke stvari ostavio i za razgovore u četiri oka. Ne krije koliko je crno-belima važno da užu u Ligu Evrope, ali s druge strane smatra i da treba realno sagledavati stvari.

''Svima u klubu je jako stalo do ishoda dvomeča sa mađarskim timom, meni itekako. Moramo, ipak, da živimo u realnom svetu. Ispada kao da smo Mančester Junajted, pa će biti čudo ako se ne plasiramo u grupnu fazu'', istakao je Iliev.

Prelazni rok je još uvek u toku, navijači Partizana očekuju još neko pojačanje do kraja leta, a Iliev ne odbacuje takkvu mogućnosti. Ipak, sve će se dešavati posle revanš meča sa Videotonom.

''Takva mogućnost postoji, sve dok traje prelazni rok. Moramo da budemo spremni na svaku opciju. Biće nekih promena, ali ništa se neće desiti pre meča u Felšutu. Zašto bismo i žurili kad novog igrača ne bismo mogli da registrujemo za revanš'', upitao je Iliev.

On je podsetio da već za vikend sledi ''večiti derbi'', a onda pauza zbog utakmica reprezentacije, tokom koje će i biti obavljene sve preostale kadrovske promene.

Koliko će ih biti? Sačekajmo četvrtak i epilog revanša sa Videotonom.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 21.08.2017
12:05

vidim vec polako sprema teren da proda Urosa, samo tako nastavi ivice bombice

avatar
Partizan/Lazio
Monday, 21.08.2017
10:59

Razocaran sam zbog nedolaska osmice i ozbiljnog stopera,a sad jos postoji opasnost da ostanemo i bez Djurdjevica.Nismo uspeli da se otarasimo gotovo nikoga od ovih prosecnih igraca koji ne prave nikakvu razliku niti imaju prostora za napredak,imamo pet golmana,Everton nije produzio ugovor niti se govori o tome...Ocekivao sam mnogo vise od ovog leta.

avatar
Monday, 21.08.2017
09:23

Previse je toga sto jos nismo resili i sredili, a samo je jos deset dana do kraja prelaznog roka, stopera smo samo zakrpili, tu tek treba da dodje neko pravi, levi bek strci, nemamo ni centralnog veznog, a ni levo krilo, cak i centarfor ce nam trebati ako ode udarna igla, zatajio si ovog puta.

avatar
paok
Monday, 21.08.2017
10:02

Levi krilo nece doci, siguran sam. Verujem da ce stoper doci sigurno i mozda napadac ali ako ode Uros.

avatar
paok
Monday, 21.08.2017
18:06

Slazem se da nije ali videces. Ja bi prvi voleo da gresim. Mozda jos da kupe novog kondicionog i to nam treba.

avatar
Monday, 21.08.2017
14:23

To nije ni pola potrebnog posla...