Partizan - Iliev je za kritike, ali na fin i kulturan način!

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.11.2015.
12:00
Izvor: Sportske.net, Partizan TV

Samo par dana pošto su iz Humske od pojedinih članova uprave stizale informacije kako su se ''tresli zidovi'' od siline kritika koje su pretrpeli fudbaleri Partizana posle poraza u Gornjem Milanovcu, novi sportski direktor Ivica Iliev ''spušta loptu''.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

On, naime, smatra da prenaglašene kritike na račun igrača ne mogu mnogo toga dobrog da donesu ekipi koja se nalazi u rezultatskoj krizi.

Iliev je to, za razliku od većine svojih novih kolega u aktuelnoj upravi Partizana, iskusio i na svojoj koži, pa zato i ne čudi što se zalaže za nešto drugačiji pristup u obraćanju igračima.

''Bio sam u njihovoj koži, prolazio sam i ja kroz teške trenutke, ali mislim da sada nije vreme da ih previše kritikujemo.

To bi moglo da bude kontraproduktivno. Mislim da svakako treba reći šta je problem i suočiti se sa time, ali to treba učiniti na fin, kulturan način, dopreti do svakog igrača.

Svi smo različizi, na nekoga utiče oštra kritika, na nekoga blaža i treba da nađemo neki balans po tom pitanju i da svakog igrača izvedemo na pravi put.

Nije lako, ali videćemo na kraju jeseni šta smo uradili'',
istakao je Iliev u razgovoru za TV Partizan.

Bilbao je i u Beogradu pokazao da je znatno kvalitetniji tim od Partizana, pa se postavlja pitanje šta možemo da očekujemo od crno-belih u revanšu.

''Pričati o ekipi koja je na startu sezone pobedila jednu Barselonu sa 4-0, nema ni previše smisla... Ipak, pokazali smo da imamo kvalitet da se nosimo sa njima. Ovo su najlepše utakmice, pokazivanje Evropi svojih kvaliteta i moj savet igračima je da se opuste i uživaju u igri'',
zaključio je sportski direktor Partizana.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pogled sa avale
Wednesday, 04.11.2015
18:43

......interesantno da iz kluba ljudi neprimecuju da su igraci kruti, usporeni, teske noge, pa to se primecuje i na zagrevanju pred utakmicu..........taj kondicioni trener, mnogo poverenja ima od uprave i strucnog staba a on je najveci krivac loseg stanja igraca i povreda.......... Ilijevu predlazem da gleda pazljivo ceo trening i rad Filipovica i tada ce sve biti jasno koje uzrok svega loseg u ekipi..............

avatar
baldekeita
Wednesday, 04.11.2015
20:25

Dosta je tu do kondicionog trenera,ali krivicu snosi i uprava za lose odradjen prelazni rok.Pogledaj samo ko se sve mucio sa povredama-Bojinov,Fabricio,Lekovic i Oumarou,sve novi igraci,medjutim niko od njih nije imao kontinuitet prethodne sezone i cim su usli u jaci ritam misici im stradaju.Brasanac i Andrija koji su bili sa reprezentacijom i prakticno nisu ni imali pravu pauzu letos su morali da igraju non-stop jer nisu dovedeni adekvatni igraci za rotaciju,oni su se preforsirali i sada svako malo pauziraju.

avatar
Prevrcem se u grobu!
Wednesday, 04.11.2015
17:05

ivice zasto si usao u pricu sa ovima???

avatar
Wednesday, 04.11.2015
13:46

pobedili Barsu 4-0 ? ... pa ok , sto onda putujemo bez potrebe i trosimo pare ? ... predajte se odmah i to je to , imate opravdanje i idemo dalje ...

avatar
SVINJA ZEC VUK DJAVO
Wednesday, 04.11.2015
13:26

Ma, Vucelic je divan covek, reci ti nama, reci to svima!

avatar
baldekeita
Wednesday, 04.11.2015
20:45

Samo da ti odgovorim ono za skauting od ranije.Gotovo sam siguran da ce oni da jure Ivanova,Krsticica,Ivanica,Klea,mozda probaju i Veljkovica...ali je pitanje koga ce dovesti kada ih ovi odbiju jer ce im verovatno ponuditi neke smesne pare.Necu da te smaram sa nerealnim pojacanjima,ali Loick Landre(Lens) je zver od stopera.

avatar
baldekeita
Friday, 06.11.2015
12:55

Skoro dve godine nije igrao,ali mislim da ce njega prvog juriti da bi kupili barem deo navijaca.Zato sam nabrojao i ove ostale-to su igraci koji bi zagrejali navijace cak i ako se samo budu provlacili po medijima,siguran sam da ce oni igrati na tu kartu.Za Veljkovica mislim da ni komsije nemaju sanse,ostace on negde na zapadu.Sto se uprave tice ocekujem da ih Petric posteno izreseta na skupstini,ali opet pitanje ko bi mogao da bude protivkandidat?Niko od onih koje mi zelimo ni ne pomislja da sedne u fotelju.Po meni decembar je idealna prilika da neko posten dodje na celo kluba jer bi imao 6 meseci da radi bez pritiska koji bi im mnogo olaksao posao da zapocnu ozbiljan projekat.

avatar
SVINJA ZEC VUK DJAVO
Thursday, 05.11.2015
17:42

Ivana Ivanova? Koliko je sad uopste fit posle one teske povrede? Po Veljkovica je sad otisao znas ko, ako on izvisi, mozda i imamo sanse, ali ja mislim da ova uprava uopste vise ne sme cak ni da razmislja o nekim planovima za prelazni rok vec prosto da ode.