Partizan - Iliev danas predstavlja još jedno pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.12.2015.
09:18
Izvor: Sportske.net, sport.rs

Nema odmora za sportskog direktora Partizana Ivicu Ilieva. Posle marka Jovanovića, Bojana Šaranova i trenera Ivana Tomića, Iliev će danas predstaviti još jedno pojačanje crno-belih za nastavak sezone.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

I dok navijači nestrpljivo iščekuju ta ''spektakularna'' pojačanja o kojima je prošle nedelje govorio Iliev, danas će u Humskoj biti predstavljeno još jedno, ali dugo očekivano i najavljivano.

U pitanju je mladi napadač Nemanja Mihajlović, koji je letos iz Rada prešao u Teleoptik, a sada će konačno obući dres Partizana što mu je naravno, od starta i bio cilj.

Iako se radi o mladom fudbaleru, u Partizanu od njega mnogo očekuju u narednim godinama i on će sa crno-belima potpisati ugovor na tri godine.

''Radi se o momku, koji ima sve predispozicije modernog fudbalera. Nemanja Mihajlović, kao i Marko Golubović, jesu budućnost Partizana, momci na kojima će se, iskreno verujem, bazirati igra i uspesi kluba.

Mihajlović jeste pauzirao, ali nijednog trenutka nije dangubio, radio je i pripremao se kao da je standardni prvotimac i brzo će uhvatiti ritam'', poručio je sportski direktor crno-belih Ivica Iliev, a prenosi ''Sport''.

Mihajlović uoči promocije naglašava da ima veliku podršku i od trenera Tomića i direktora Ilieva.

''Igrač ne može da poželi bolju situaciju od toga da trener i sportski direktor stoje iza tebe. To jednostavno moram da iskoristim i da na terenu uzvratim poverenje'', zaključio je Mihajlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ivancz
Monday, 28.12.2015
15:14

Peettaaaaaarrrrrrddddddaaaaaaaaa

avatar
Scepan Scekic
Monday, 28.12.2015
13:13

Toliko dobrih igraca moze da se dovede,ali tako je to kad imamo nesposobne i neskolovane ljude u upravi. :)

avatar
Scepan Scekic
Monday, 28.12.2015
13:12

Ilijeve aktiviraj tu bombu sto si na predstavljanju Saranova i Jovanovica najavio.Daj onog Milanovica iz Palerma,Djordja Lazica,Milana Perendiju,Nenada Adamovica ili Stojana Vranjesa,Djurdjica ako Augsburg ne racuna na njega.Sta je sa Fofanom?Jel se vratio iz Kine?

avatar
Scepan Scekic
Monday, 28.12.2015
13:08

Zasto se toliko gomilaju krilni igraci?Mihajlovic jeste napadac ali krilni,a na njegovoj poziciji igraju Abubakar,Grbic,Trujic,Stevanovic,pa mogu i Ninkovic,mali Golubovic.Haos,gomilaju krilne ofanzivce a u odbrani ne vetar nego tornado pogotovo sto su doveli Saranova,umesto da su doveli Branimira Aleksica,Borjana,Branislava Danilovica...

avatar
brekbaCh
Monday, 28.12.2015
14:33

zato sto prodaju abubakara

avatar
Partizan/Lazio
Monday, 28.12.2015
10:49

Zasto je ugovor na samo tri godine!?Morao je da bude makar 3+2,ovako po ko zna koji put mozemo doci u situaciju da taman kad igrac eksplodira mi(klub) imamo vezane ruke i budemo prinudjeni da ga prodamo za bilo sta samo da ne ode za dz.

avatar
brekbaCh
Monday, 28.12.2015
10:44

Ako je mlad i talentovan zasto se sa njim ne potpise ugovor na 4-5 godine ? Taman kad pocne da igra dobro (ako), ugovor mu je pri kraju i mora da se proda. nI kakav je ovaj mali ? Zna neko ?

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 28.12.2015
10:43

Da li može neko da pokaže statistiku koju je imao za ovu polusezonu u Teleoptiku.