Partizan i Vojvodina imaju istog sponzora!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.06.2015.
17:20
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Dan nakon što se Partizan pohvalio novim sponzorskim ugovorom sa kompanijom "Sparko" ista firma dogovorila je saradnju sa fudbalskim klubom Vojvodina.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije u utorak je ozvaničio saradnju sa renomiranom italijanskom kompanijom "Sparko", a samo dan kasnije ista firma potpisala je sponzorski ugovor sa Vojvodinom.

Saradnju dve strane potpisima su potvrdili predsednik FK Vojvodina Zoran Šćepanović i direktor marketinga "Sparka" Marko Falguera. Kompanija "Sparko" bavi se proizvodnjom sportskih sedišta za luksuzne automobile ali i za sportske dvorane i stadione.

"Iako je rok za isporuku bio do kraja godine, na moje insistiranje nova sedišta za rezervne igrače i delegate na stadionu 'Karađorđe' mogli bismo da dobijemo već početkom septembra" rekao je predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović.

Kako je naveo direktor FK Vojvodina Aleksandar Dunđerski, sponzorstvo sa kompanijom "Sparko" podrazumeva opremanje stadiona "Karađorđe" novim klupama za rezervne igrače i delegate i to po najvišim svetskim standardima.

Na zvaničnom sajtu fudbalskog kluba Vojvodina obelodanjen je izgled sedišta koja će biti ugrađena na klupe za rezervne igrače i službena lica koja se nalaze kraj terena.

Sparko Vojvodina
Foto: fkvojvodina.rs

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke