Partizan i Lovćen zovu Užičane: ''Dođite da pomognemo zajedno!''

Autor: Darko Mitrović
subota 21.06.2014.
11:00
Izvor: Sportske.net

U nedelju od 18 časova na Gradskom stadionu u Užicu sastaće se ekipe Partizana i Lovćena, a povod je humanitarna akcija za pomoć stradalom stanovništvu u poplavama u Bajinoj Bašti.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Tim povodom je u Užicu održana konferencija za novinare, na kojoj su ovaj događaj najavile delegacije Partizana i Lovćena, na čelu sa trenerima Markom Nikolićem i Mojašom Radonjićem.

Trener Partizana je naglasio da nikad ne poziva publiku na neku utakmicu svog tima, ali ovog puta je napravio izuzetak.

''Zadovoljstvo je biti u Užicu, želim da se zahvalim gradu Užicu kao organizatoru, svima koji su pokrenuli ovu ideju i u ime Partizana mogu da kažem da smo je sa zadovoljstvom prihvatili.

Zahvalnost dugujem i ljudima iz Lovćena, koji su prihvatili našu ponudu istog sekunda.

Nemam običaj da pozivam publiku da dođe na stadion kad su u pitanju zvanične utakmice, ali ovog puta ću napraviti izuzetak, jer je povod humanitarna akcija, za pomoć ljudima u Bajinoj Bašti.

Takođe, mogu da kažem i da će Partizan poebno dati isvoju donaciju''
, istakao je Nikolić.

I njegov kolega iz Lovćena Mojaš Radonjić je istakao značaj ovog događaja.

''Narod u Bajinoj Bašti verovatno nije ni svestan šta će mu sve biti potrebno za nekoliko meseci. To je velika tragedija... Sjajna je inicijativa i kao i moj kolega pozivam sve ljubitelje fudbala da dođu na stadion i pomognu stradalom stanovništvu'', poručio je Radonjić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke