Partizan - Hoće li AZ Alkmar platiti ceh za poraz u derbiju?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 16.09.2015.
13:48
Izvor: Sportske.net

Fudbalere Partizana u četvrtak očekuje prvi ispit u grupnoj fazi Lige Evrope a trener Zoran Milinković veruje da će igrači dokazati da nisu zaboravili da igraju fudbal.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je danas da će njegovi igrači u predstojećem meču protiv AZ Alkmara u Ligi Evrope pokazati da nisu zaboravili da igraju fudbal i istakao da očekuje zanimljivu i sadržajnu utakmicu.

"Ova utakmica je za ovu generacija igrača veliki izazov, iako nam u goste dolazi tim koji respektujemo. Pobedom u poslednjem kolu holandskog prvenstva Alkmar je najavio izlazak iz krize. Mada, izgubili su od Ajaksa i Rode što možda nije neočekivano. Polako hvataju ritam i sigurno da će imati šta da pokažu", rekao je Milinković novinarima na stadionu Partizana.

Partizan u četvrtak od 21.05 dočekuje AZ Alkmar u prvom kolu Grupe "L" Lige Evrope.

"Oni najčešče igraju formaciji 4-3-3, tipično holandski, uporno, tako da nećemo imati lak posao", dodao je Milinković.

"Treba očekivati otvoren meč. Mi ćemo pokušati da prevaziđemo probleme u zadnjoj liniji. Mislim da će biti zanimljiva i sadržajna utakmica i zbog našeg stila, ali i zbog stila igre Alkmara", istakao je trener Partizana.

Milinković je dodao da nema kadrovskih problema i da svi igrači konkurišu za tim za sutrašnji meč.

"Očekujem pravu reakciju igrača, da pokažu da nisu zaboravili da igraju fudbal. Pokušaćemo da kroz dobru igru nadvisimo protivnika", rekao je Milinković.

Fudbaler Partizana Marko Jevtović naveo je da očekuje tešku utakmicu protiv AZ Alkmara.

"Svesvni smo da nas očekuje teška utakmica protiv protivnika koji je lošije ušao u novu sezonu. Dobro znamo ko nam dolazi, kakav protivk, iz kakve lige. Dobar rezultat i igra bi nas podigli za nastvak prvenstva i svi težimo ka tome", rekao je Jevtović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar El Matador
Wednesday, 16.09.2015
18:18

Ž.Živković - Vulićević - Balažic - Fabricio - Subić - Jevtović - Lukić - Brašanac - A.Živković - Oumaru - Trujić! Idemo na pobedu!!! Rezultat 2:0 za Partizan (Abu i Truja strelci)

avatar
Nemanja wfk CoNe
Wednesday, 16.09.2015
16:14

Mislim da cemo pobediti AZ! nekako mi sve mirise na pobedu u prvom kolu.Imamo kvalitetnu ekipu samo nam treba jos malo vremena da slozimo kockice i sve ce biti ok! NAPRED PARTIZAN

avatar
noname
Wednesday, 16.09.2015
15:57

bice, na zalost, sadrzajna zbog nase suplje odbrane!

avatar
ACACHELSEA
Wednesday, 16.09.2015
15:03

Ako osvojimo bod bicemo srecni.Ne mogu nasi klubovi mnogo protiv klubova iz 10 najjacih liga.

avatar
Serie A Fan
Wednesday, 16.09.2015
14:41

Daaa, to je ono što će da se dogodi. Ne vidim na čemu bi se ovde bazirao bilo kakav oblik optimizma. Klub je očigledno u totalnom rasulu. Raskantala ih je raspala Zvezda. Šta očekivati od pristojnog holandskog tima. Jedina šansa za Partizan je ta da AZ ne želi da igra LE u punom sastavu i uopšte na visokom nivou. U tom slučaju bi možda i mogli do bodova. U nekom drugom slučaju...teško.

avatar
Дадоредстар
Wednesday, 16.09.2015
14:37

Partizan bez obzira što je izgubio u derbiju od nas mišljenja sam da imaju kvalitet ali ga sad moraju pokazati??!!Jednim ozbiljnim pristupom igri mogu doboti AZ Alkmar!!???

avatar
Partizan002
Wednesday, 16.09.2015
19:30

To si Dobro rekao :D